Studii si cercetari in hipnoza - Isabela Georgescu

Studii medicale si cercetari stiintifice privind succesul hipnozei in diferite afectiuni

Sunt sute de studii care demonstreaza efectele benefice ale terapiei cu ajutorul hipnozei. Au fost desfasurate numeroase cercetari ale efectelor hipnozei in tratamentul depresiei, anxietatii, durerii si bolilor psihosomatice.

 

Asociatia psihologilor din SUA (APA) a admis ca hipnoterapia este o metoda stiintifica cea mai eficienta de tratament a obezitatii. Iar Institutul National de Sanatate si Excelenta Clinica (NICE) din Marea Britanie a recunoscut hipnoterapia ca instrument dovedit stiintific chiar si pentru tratamentul sindromului colonului iritabil

 

2-3-9

 

In acest articol poti rasfoi mai multe studii si cercetari stiintifice privind rezultate clinice obtinute prin intermediul hipnozei

 

 

1. Diverse aplicatii medicale ale  hipnozei in Bellevue Hospital si  New York University, U.S.A:

     http://www.triroc.com/sunnen/topics/medap.htm
     si
     http://www.triroc.com/sunnen/topics/hypnohosp.htm

untitled-1

2. Hipnoterapia in fibromialgie:
     http://chronicfatigue.about.com/od/alternativetreatments/a/mindbodyFMS.htmuntitled-1

3. Hipnoza in reducerea durerii si a altor efecte secundare la femeile supuse unei intervenții chirurgicale pentru cancerul de san – Studiu pentru  U.S. National Institutes of Health:
     http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00748267

untitled-1

4. Hipnoza pentru tratarea insomniei la copii de varsta scolara-o  retrospectiva revizuita de Departamentul de Pediatrie, Spitalul Universitar Universitatea de Stat din New York si Upstate Medical University, Syracuse , NY, Statele Unite ale Americii:

     http://www.biomedcentral.com/1471-2431/6/23

untitled-1

5. Hipnoterapia in atacurile severe de panica:

    http://www.webmd.com/balance/features/natural-panic-attack-treatments

untitled-1

6. Studii ale Universitatii Harvard arata ca vindecarea este mult mai rapida acolo unde este folosita hipnoza:
     http://www.news.harvard.edu/gazette/2003/05.08/01-hypnosis.html

untitled-1

7. Hipnoterapia in durerile de torace/piept:

     http://www.medicalnewstoday.com/articles/41959.php

untitled-1

8. Hipnoterapia in diabet:
     http://www.diabetesselfmanagement.com/Articles/Diabetes-Definitions/hypnotherapy/

untitled-1

 9. Hipnoanestezie pentru o intervenție chirurgicala de col uterin:

     http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10630345

untitled-1

 

Daca in continuare mai ai curiozitati privind hipnoza, te invit cu drag sa rasfoiesti  articolul despre regresii aici  Regresia prin hipnoza sa afli ce nu este hipnoza aici  10 Mituri despre hipnoza si sa consulti rubrica de Intrebari si Raspunsuri Frecvente despre Hipnoza.

 

1231

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind hipnoza si culisele ei, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie prin hipnoza sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica -psihologica si fiziologica, iti recomand cu drag Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

PROGRAMARE

SESIUNE INDIVIDUALA

0732.493.253

Sunt de acord cu politica datelor personale si sa primesc mesaje informare.


ULTIMELE ARTICOLE