Dovezi si cercetari privind regresiile in vieti anterioare - Isabela Georgescu

DOVEZI SI CERCETARI PRIVIND CALATORIILE IN VIETI ANTERIOARE

Povestea terapeutica a calatoriilor in vietile anterioare a primit  startul  prin  Dr. Brian L. Weiss, psihiatru si psihoterapeut, autorul cartii de succes “Multe Vieti, Multi Maestrii”. Ii poti urmari unele din interviurile sale de succes, in cadrul vestitei emisiuni Oprah, aici

 

Acesta a descoperit intamplator, in timpul sedintelor de hiponza, ca pacientii sai acceseaza informatii ce nu se regasesc in existentele actuale. Sceptic la inceput, si uimit de descoperirile sale, a constatat ulterior ca aceasta metoda este cheia multor vindecari la care a fost martor, devenind un promoter al acestei tehnici de vindecare.

 

dovezi-si-cercetari-privind-regresiile-in-vieti-anterioare-1

 

Pe langa scrierile sale exista o multitudine de alte dovezi ce sustin veridicitatea informatiilor accesate in timpul regresiilor in vieti anterioare. Capacitatea dobandita de o persoana aflata in stare de hipnoza regresiva de a se exprima intr-o limba total straina, pe care nu o cunoastea pana in acel moment-fenomenul xenoglosiei- este de departe una din dovezile imbatabile in acesta directie.

Sunt de amintit aici si situatiile in care s-au cules din timpul calatoriilor in vieti anterioare diverse  detalii, necunoscute persoanei pana la momentul regresiei, privind  persoane, locuri si situatii din trecut. La un studiu amanuntit in istoriile demult apuse, multe din aceste informatii s-au dovedit a fi perfect reale si adevarate.

Copiii, pana in jurul varstei de 5 ani, experimenteaza frecvent si spontan aceste regresii in vieti anterioare, accesand amintiri ale subconstientului care s-au dovedit incontestabil ca neapartin existentei prezente. Cei mici isi amintesc in cel mai mic detaliu, existentele lor anterioare si s-au facut multiple cercetari care au dovedit veridicitatea acestora, lucru care a atras atentia oamenilor de stiinta, acesti copii devenind subiecte ale documentarelor de specialitate.

 

1231

 

Poti urmari aici cateva  dintre aceste cazuri :

 

The Boy Who LIved Before

Evidence of Reincarnation

Reincarnation Proof: The James Linegar Case

 

Daca ti-am aprins curiozitatea fata de calatoriile in vietile anterioare, te astept sa ne cunoastem, iar pana atunci, pentru aflarea altor detalii despre acest subiect, te poti delecta citind  cartea lui Michael Newton ” Memories of the Afterlife: Life Between Lives Stories of Personal Transformation” sau  “Multe Vieti, Multi Maestrii” de Dr. Brian L. Weiss.

 

 

Acum permite-mi sa te felicit, dragul meu cititor! Daca ai ramas alaturi de mine pana la sfarsitul acestui articol, lasa-ma sa iti spun ca deja stii  mai mult decat este necesar pentru tine pentru a experimenta cu succes prima ta sedinte de regresie in vieti anterioare. Iti multumesc pentru interes, ca ai avut rabdare cu tine si ca ai ramas alaturi de mine pana aici.

 

1231

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind regresia in vietile anterioare si culisele ei, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Tu nu ai un suflet. Tu esti un suflet care are un corp. Esti mai mult decat crezi ca esti…

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni  a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie prin regresie in vieti anterioare sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica -psihologica si fiziologica, iti recomand cu drag Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

 

spatiu1231spatiuspatiu

spatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page