Isabela Georgescu|Consultanta si terapie psihologica cuantica si holistica

Iti multumesc ca te-ai oprit sa ma cunosti!

linie-spatiuABORDAREA MEA TERAPEUTICA. VIZIUNE

Inca de la inceput ti-as spune ca abordarea mea terapeutica se bazeaza pe noul model psihologic cuantic al fiintei umane, sistem holistic minte-corp-spirit, dincolo de perspectiva conventionala abordata pana de curand de domeniul psihologiei.

De indata ce incepem sa devenim constienti de ce exista dincolo de corp si minte-sufletul nostru-vom intra intr-un proces real de crestere.

Devenim astfel mai mult noi insine si, in acelasi timp, ne simtim tot mai profund conectati cu lumea, cu viata din jurul nostru si cu Universul.programa-spatiu                                                                                 programa-spatiuviziune-1            

        Perspectiva terapeutica holistica

spatiuPornesc de la premisa ca in viata nu exista esec sau greseala, exista doar feed-back insotit de interpretari si reactii diferite la fiecare persoana in parte. Absolut orice experienta de viata vine cu „daruri ingropate”, ce stau la temelia a ceea ce suntem astazi.

Totodata consider ca avem in ADN-ul nostru tot ce ne este ne cesar pentru a reusi. Suntem deja echipati cu tot ce ne trebuie pentru a fi fericiti.

Uneori avem nevoie doar sa fim ghidati si invatati cum sa accesam acele resurse, acea parte din noi, de la nivelul subconstientului care nu a pierdut niciodata legatura cu motorul cuantic, creativ al fiintei noastre, sursa intregii noastre existente.programa-spatiu

1231untitled-1

Principiile personale si profesionale

spatiu

pe care ma bazez in lucrul cu oamenii sunt:

  • confidentialitatea,
  • intelegerea empatica,
  • acceptarea neconditionata, fara a emite judecati de valoare sau morale referitoare la viata persoanei in cauza,
  • nondirectivitate (respect liberul arbitru al fiecaruia si nu decid in locul persoanei venite in cabinet),
  • integritate,
  • respect reciproc,
  • dedicare fata de situatia fiecarei persoane in parte.

spatiu1231

programa-spatiuspatiuAbordare holistica. Instrumente terapeutice

spatiu

Unicitatea abordarii mele terapeutice consta in faptul ca utilizez cele mai rapide si eficiente tehnici de sprijin si suport psihologic, alaturi de metode evolutioniste de hipnoterapie, combinate cu instrumente terapeutice apartinand atat noii psihologii cuantice, transpersonale si energetice, de elevare vibrationala a constiintei umane, cat si programarii neuro-lingvistice (NLP), toate acestea ducand practica mea terapeutica la un nivel mult mai inalt de randament si eficienta.

spatiu→ tehnici ce au la baza studiul excelentei umane si cum anume o putem reproduce in viata noastra ←

spatiuIn cadrul sedintelor individuale, al programelor de suport/terapie de grup si al workshop-urilor pe care le organizez, folosesc interventii terapeutice de scurta durata, tehnici precum hipnoza, regresii/progresii prin hipnoza, instrumente de programare neuro-lingvistica, terapie subliminala sau tehnici de vindecare si eliberare emotionala, de dezvoltare personala si transpersonala, precum ThetaHealing, un miracol, din punctul meu de vedere, in vindecarea emotionala, mentala, fizica si spirituala. Prin toate acestea, problemele psihologice si psihogene sunt eliminate in principal prin activarea resurselor si a capacitatilor necesare, cat si prin rezolvarea cauzelor emotionale situatiilor implicate.programa-spatiu

1231

programa-spatiuspatiu

Psihologie cuantica. Spiritualitatea in psihologie

spatiuviziune-2

untitled-1Pentru cei deschisi si catre abordarea holistica-corp, minte, spirit in vindecarea unei afectiuni, prin prisma specializarilor mele conexe in domeniu, in sesiunile mele de terapie abordez atat vindecarea corpului psihic (emotional, mental), cat si vindecarea corpului spiritual-energetic, karmic prin interventii terapeutice psiho-energetice si transpersonale, precum Theta Healing®, acestea din urma accelerand in mod evident progresul intregului proces de vindecare.

Este dovedit stiintific ca deschiderea psihologilor catre spiritualitate extinde registrul de receptivitate si posibilitatile de interventie psihologica a terapeutului. Dezvoltarea spirituala este vazuta pe scara larga ca o deschidere a inimii, conectarea cu ceilalti prin iubire si eliberarea de ego. Spiritualitatea NU este o religie, nu este o alta dogma. A fi spiritual inseamna un mod de viata, un anumit nivel de vibratie, de constientizare, de unitate cu intregul. Un om cu adevarat spiritual, este un om imputernicit, suveran, constient de Sine si de tot ceea ce este si care traieste clipa de clipa fiecare dintre aceste trasaturi.programa-spatiu

spatiu1231

programa-spatiuspatiu

As vrea totusi sa subliniez anumite aspecte. Trebuie inteles foarte bine ca psihologul care se refera in terapia sa si la conceptul de spirit, nu confunda cabinetul cu biserica, asa cum poate si-ar putea inchipui diverse persoane. Prin abordarea holistica a terapiei-corp, minte, suflet-psihologul face loc unor resurse suplimentare in tratarea unei disfunctii.

untitled-1viziune-3

untitled-1Psihologul admite astfel ca exista o legatura intre suflet si minte si, ca, daca persoana venita in cabinet sufera fara vreo explicatie sau cauza din viata prezenta-curenta, este probabil sa existe un dezechilibru sau emotii blocante, stocate la un nivel mult mai profund. Mintea si corpul, prin diverse simptome si manifestari, doar reflecta existenta unui element ce impiedica sufletul sa işi urmeze armonios calea.

spatiuspatiuSi da, cred cu tarie ca orice a fost creat are un suflet. Sufletul omului constient de sine este in raport cu sufletul tuturor lucrurilor. Este parte integranta din sufletul Universal.

untitled-1Carl Jung si Abraham Maslow sunt printre precursorii integrarii spiritualitatii in psihologie, amintind de multe ori despre psihologia sufletului in scrierile lor. In prezent, domeniul psihologiei traditionale este absolut revolutionat de aspecte ale psihologiei transpersonale, psihologiei cuantice si energetice, facandu-si loc cat mai mult in cercetariile oamenilor de stiinta in domeniu.

In schimb, ceea ce nu va face niciodata psihologul este sa isi aduca propriile credinte in cabinet, in sesiunile pe care le desfasoara, daca tu nu rezonezi cu aceste aspecte transpersonale. Personal, eu intotdeauna voi lucra in cadrul sistemului tau de valori si credinte, indiferent care sunt acelea. Daca voi considera ca resorturile care te pot ajuta se afla in spiritualitatea ta sau in credintele tale, voi lucra cu aceastea, dar doar in baza acordului tau in prealabil, in aceasta privinta. programa-spatiu

Cheia catre Succesul tauspatiuspatiu1231

spatiuDincolo de abordarea mea terapeutica si de principiile personale si profesionale pe care ma bazez in lucrul cu oamenii, este important sa stii ca TU detii cheia principala a vindecarii, a schimbarii, a imbunatatirii si a cresterii vietii tale catre ceea ce iti doresti.Vei reusi intru totul doar daca esti dispus/a sa te implici in totalitate, esti responsabil/a si iti asumi cu seriozitate demersul terapeutic catre schimbarea pe care ti-o doresti. Singura persoana care poate vreodata sa-ti schimbe viata esti doar TU insuti. Eu sunt aici sa iti arat maniera cea mai simpla, sigura, rapida, blanda si eficienta.


spatiu

Poți Reuși, Orice Ar Fi! 

 

Orice ar fi indeamna la actiune. Orice ar fi inseamna sa mergi inainte.

Orice ar fi inseamna ca il loc sa astepti visele sa prinda viata, tu esti cel care le da viata. Orice ar fi inseamna ca orice ti s-a intamplat, orice ti s-a spus pentru a te descuraja si indiferent de cum, unde sau in ce fel esti acum, intotdeauna exista o cale de iesire astfel incat sa iti traiesti viata in Prosperitate, Sanatate si Bucurie!    

Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

 

 

 

 

Isabela Georgescu 

Psiholog, Master Trainer & Coach Theta Healing

Primul pas catre adevarata performanta pentru mintea, trupul si sufletul tau il poti face chiar astazi accesand Cursul Theta Healing de Baza, un program de transformare personala, dezvoltare profesionala si vindecare integrativa, unde inveti Theta Healing aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru eliberarea blocajelor mentale subconstiente si vindecarea emotiilor tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

[/vc_row_inner]

TE-AR PUTEA INTERESA:

mic logo

Detalii următorul

curs buton
Vindecare si Transformare | Reprogramarea subconstientului | Theta Healing | Psih. Isabela Georgescu

👉 Cum poți REUȘI ORICE ar fi, în întreaga ta viață? #Relații Armonioase, #Prosperitate #Financiară, Succes #Profesional, #Sănătate Optimă, nivel crescut de #Energie → IDENTIFICI și ELIBEREZI gândurile limitative de la nivelul subconștientului, → VINDECI rănile și emoțiile distructive, → Deblochezi PUTEREA personală = capacități, resurse interioare nelimitate, pentru a le folosi în viața de zi cu zi. . ❓ Cum poți face toate acestea cu ușurință? Te invit să descoperi Theta Healing, cea mai puternică tehnică de transformare cuantică a minții și de vindecare a emoțiilor tale! 🌐 15-17 februarie 2019, București ~ Theta Healing ~ Bază ❗️ [DISCOUNT 20%] în următoarele zile. 3 zile în care dobândești răspunsuri clare și soluții practice, astfel încât să dai viață și celor mai îndrăznețe vise! . Mai multe detalii găsești aici: https://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ _____________________ #TransformaImposibilulInPosibil #PotiReusiOriceArFi

Posted by Isabela Georgescu on Sunday, January 13, 2019
sesiuni buton

ACCES GRATUIT

You cannot copy content of this page