Psiholog Isabela Georgescu | Ce este Theta Healing?

DESCOPERA THETA HEALING®!

“Theta Healing® is best described as an attainable miracle for your life “ (Vianna Stibal, fondatoarea Theta Healing®)spatiu

  • Vrei sa stii cum sa obtii cu usurinta  SUCCES  in diferite aspecte ale vietii tale precum cel financiar, personal sau profesional?
  • Vrei sa stii cum poti avea o relatie armonioasa, plina de IUBIRE, alaturi de  partenerul/partenera IDEAL/A?
  • Vrei sa stii cum se simte sa fii FERICIT/A si  IMPLINIT/A fara sa mai intampini dificultati sau conflicte in relatiile cu cei din jurul tau?
  • Vrei sa stii cum sa te vindeci de BOALA care te apasa astfel incat sa te bucuri de o stare de sanatate optima?
  • Vrei sa stii ca te poti elibera usor de toate FRICILE si TEMERILE care  te impiedica sa traiesti BUCURIA  vietii, devenind capabil/a  sa gestionezi orice situatie?
  • Vrei  sa iti transformi VIATA  si sa ai TOT ce ai visat pana acum?

 

Toate acestea, si nu numai, le poti avea prin sesiuni individuale sau cursuri Theta Healing®!

 

 

 

 

Dar ce este Theta Healing®?

 

Tehnica Theta Healing® este o modalitate de vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala prin care obtii sanatate, bunastare, fericire, liniste si echilibru, in viata ta. Este o tehnica dinamica si speciala de meditatie, certificata international, cu beneficii dovedite clinic, la nivel psihologic si fiziologic, ce poate fi invata si practicata de absolut oricine este deschis la schimbari pozitive in viata sa. Prin metoda Theta Healing® te eliberezi de trecut, recreezi realitatea prezentului si construiesti viitorul pe care ti-l doresti.

Oricare ar fi dificultatile pe care le vezi in fata ta si oricare ar fi suferintele pe care le traiesti acum, o solutie simpla, eficienta, dar si rapida, pentru a te linisti si pentru a te vindeca este Theta Healing® .

Aceasta este o tehnica dinamica de vindecare si dezvoltare personala ce imbina meditatia in starea Theta a mintii, cu multiple aplicatii practice precum:

 

sageata-1schimbarea/reprogramarea gandurilor nesanatoase, limitative si vindecarea emotiilor distructive asociate acestora;

 

De exemplu, convingerea ca “Sunt incapabil/a sa am succes financiar” nu ar sprijini absolut pe nimeni catre prosperitate, in calatoria sa prin aceasta viata, ci dincontra, ar genera lipsuri si blocaje intru totul. Prin ThetaHealing® am schimba permanent aceasta convingere negativa, limitativa, cu “ Sunt complet capabil/a sa am succes financiar”).

 

sageata-1eliberarea fricilor si a temerilor;

 

sageata-1vindecarea relatiilor cu ceilalti, dizolvand  emotii negative precum resentimentele (furia, mania, ura) si regretele ce mentin starea conflictuala, lipsita de armonie;

 

sageata-1implementarea (”download”) mintii noastre cu sentimente ce sustin procesele transformationale dorite;

 

De exemplu, sunt persoane care nu au experimentat niciodata, nu au simtit complet pe “propria piele”, iubirea unui parinte. Prin tehnica Theta Healing® descarcam energia acestor sentimente de iubire in structurile mentale, emotionale ale persoanei respective, proces ce creeaza imbunatiri pozitive, permanente, emotionale pana la nivelul neuropeptidelor corpului nostru(transmitatorii chimici ai creierului pentru emotiile noastre).

 

sageata-1accesarea capacitatilor si resurselor infinite (mentale, emotionale, energetice, extrasenzoriale, s.a.m.d), inca neexplorate ale subconstientului si supraconstientului, si aplicarea lor in viata de zi cu zi-intuitie, creativitate, imaginatie, precognitie, clarvedere etc.

 

linie-gri-curs-baza

 

Cum sunt toate acestea posibile?

 

Theta este starea meditativa a mintii unde s-a dovedit ca poti crea orice și iti poti schimba realitatea instantaneu. Starea Theta a mintii accesata in tehnica Theta Healing® este o stare cerebrala de vindecare si regenerare, ce iti ofera accesul la capacitatile si resursele umane infinite, intr-o maniera blanda si rapida.

 

 

Denumirea Theta provine de la litera Ө ce inseamna si suflet, printre alte semnificatii, in alfabetul egiptean si grecesc. Explicatii si mai multe detalii despre modul cum functioneaza undele cerebrale Theta poti afla citind aici despre Undele cerebrale si miracolul vindecarii iar in rubrica Intrebari si Raspunsuri Frecvente despre Theta Healing poti descoperi multe alte informatii privind terapia prin Theta Healing® .

 

Theta Healing®, metoda pentru vindecarea sufletului si a vietii

 

Prin Theta Healing® te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la sursa nelimitata a vietii, la supraconstientul Universal, la energia creatoare a tot ceea ce este, la forta suprema, la Divinitate, la Creator sau cum simti tu sa ii spui. Aduci astfel in viata ta resurse infinite, abilitati si competente neexplorate de tine pana in prezent, in acord deplin cu nevoile tale, dincolo de ce ar fi putut mintea ta constienta sa viseze vreodata ca fiind posibil.

Cu ajutorul  metodei Theta Healing®  ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra in frecventele cerebrale Theta (4-7 cicli/ sec), ca mai apoi sa putem sa accesam subconstientul si supraconstientul-creierul Universal- adevaratul spatiu al puterii infinite.

 

linie-gri-curs-baza

 

De ce am vrea sa facem asta?

 

 

 

Pentru ca fericirea noastra incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor noastre.

Mintea constienta cea care este activa, prezenta si acum cand citesti, este mintea rationala si logica ce este folosita mai putin de 10% din zi. Responsabil pentru 90% din gandurile, emotiile si actiunile noastre din fiecare zi este subconstientul. Acesta este “pilotul automat” care ne conduce viata si ne construieste realitatea pe care o traim fiecare dintre noi.

Supraconstientul sau creierul Universal numit si energia creatoare a tot ceea ce este, reprezinta  nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat ne conduce catre nivele mult mai inalte de evolutie si crestere personala in toate aspectele vietii.

 

linie-gri-curs-baza

 

Schimband programele din subconstient si vindecandu-ti emotiile iti schimbi viata.

Deblocand potentialul infinit din tine devii maestrul vietii tale.

 

 

Iata cele mai frecvente 7 aspecte ale vietii ce si-au gasit completa vindecare prin tehnica Theta Healing® , pentru cei care au urmat fie sesiuni individuale, fie programe sau cursuri Theta Healing®:

 

    1. tratarea depresiei, anxietatii, atacurilor de panica, managementul stresului, eliminarea fricilor si a fobiilor;

    2. vindecarea a diferite boli si afectiuni fizice, precum cancerul, infertilitatea, alergiile, s.a.m.d.;

    3. vindecarea relatiilor familiale, a raporturilor parinti-copii, imbunatatirea relatiilor de cuplu, a vietii sexuale, vindecarea relatiilor din trecut sau prezent si gasirea sufletului pereche;

    4. renuntarea la anumite comportamente adictive, precum fumatul sau alte dependente, si eliminarea kilogramelor in plus;

    5. vindecarea “relatiei”cu banii-depasirea constiintei saraciei, cresterea castigurilor financiare si eliminarea blocajelor din stagnarea financiara;

    6. dezvoltarea personala si profesionala(imbunatatirea increderii in sine, a stimei de sine, a vorbitului in public, eliminarea procrastinarii);

    7. dezvoltarea spirituala prin conectare cu Sinele/Sufletul/Divinitatea, descoperirea scopului vietii, purificarea si echilibrarea energetica.

spatiu

linie-gri-curs-baza

Daca iti place ce citesti te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Primul pas catre adevarata performanta pentru mintea, trupul si sufletul tau il poti face chiar astazi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie, sau te poti inscrie la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare integrativa.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. Informatii complete privind tehnica Theta Healing gasesti in rubrica Terapie Theta Healing, cat si navigand in site-ul dedicat acestei tehnici miracol,Theta Life Healing Romania.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

spatiu

spatiu1231spatiuspatiuspatiuspatiuspatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept si pe pagina mea oficiala  Isabela Georgescu, aici facebook-buton si, daca esti deschis/a catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica-te invit cu drag sa accesezi pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page