Isabela Georgescu| Intrebari si raspunsuri despre Theta Healing

INTREBARI FRECVENTE SI RASPUNSURI DESPRE TEHNICA THETA HEALING

 

1. Ce este Theta Healing®?

 

Theta Healing® este o tehnica de dezvoltare personala, transpersonala (dincolo de persoana) si de vindecare, eliberare mentala, emotionala, fizica si spirituala.

 

Este o metoda puternica de lucru cu mintea si emotiile noastre, certificata international, cu beneficii dovedite clinic, de aproape 20 de ani, pentru milioane de oameni, din peste 152 de tari din intreaga lume.

 

Earth in the hand

 

Theta Healing® este definita ca o tehnica transformationala, dinamica, speciala, de meditatie si coaching, fiind una dintre cele mai rapide si eficiente modalitati prin care obtii sanatate, bunastare, fericire, liniste si echilibru in viata ta.

Theta Healing® este calea prin care te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la sursa nelimitata a vietii, la supraconstientul Universal, la Energia Creatoare a tot ceea ce este, la Forta suprema, la Divinitate, la Creator sau cum simti tu sa ii spui. Aduci astfel in viata ta resurse infinite, abilitati si competente neexplorate de tine pana in prezent, in acord deplin cu nevoile tale, dincolo de ce ar fi putut mintea ta constienta sa viseze vreodata ca fiind posibil.

Combinand cunostinte din psihologie, tehnici de dezvoltare personala, informatii din sfera fizicii cuantice, a biologiei celulare si a epigeneticii, precum si tehnici ce apartin practicilor spirituale, Theta Healing® este o exceptionala metoda de vindecare a afectiunilor corpului, dar si de rezolvare a problemelor emotionale cu care ne confruntam in viata  noastra, cauzate de limitarile mentale pe care le ascunde subconstientul.

 

Este Psihologia si Medicina ALTFEL a Viitorului.

 

 linie-gri-curs-baza

 

2. Ce trateaza terapia Theta Healing®?

 

Theta Healing® ajuta la rezolvarea tuturor situatiilor dificile, din toate domeniile vietii tale.

 

2-255-7

 

Din experienta ultimilor ani in care am acumulat peste 2000 ore de sesiuni terapie Theta Healing®, pot spune ca prin aceasta tehnica s-au imbunatatit toate aspectele vietiilor oamenilor cu care am lucrat:

 

 • aspecte ale sanatatii (boli si afectiuni diverse, incepand cu depresii pana la diferite tipuri de cancer);
 • aspecte materiale si profesionale (cariera, bani, afaceri, bunastare);
 • aspecte relationale (familie, copii, partener, parinti, societate);
 • aspecte ce tin de dezvoltarea personala (incredere in sine, stima de sine, procrastinare, organizare, motivatie, vorbitul in public) sau
 • de evolutia spirituala (frica de moarte, descoperirea menirii si misiunii in viata, dezvoltarea intuitiei, elevare spirituala sau conectare cu familia de suflete etc.).

 

linie-gri-curs-baza

 

3. Cum te poate ajuta Theta Healing®?

 

Tehnica Theta Healing® functioneaza pentru toate nivelele existentei noastre: fizic, mental, emotional si spiritual. In timpul unei sesiuni, poti alege sa lucrezi pe o anumita problema, specifica sau poti alege sa ceri o vindecare generala, pentru diferite probleme.

 

2-2-fff7

 

Cele mai des intalnite aspecte pe care majoritatea oamenilor aleg sa le imbunatateasca, se refera la aspecte ale sinelui, probleme in familie sau in relatii, afectiuni diverse, blocaje in ceea ce priveste dezvoltarea spirituala, cariera si problemele financiare. Folosind tehnica Theta Healing®, se identifica radacina, cauza reala a problemelor si se elimina, deblocand astfel energiile stagnante si aducand vindecarea, rezolvarea problemei respective.

 

Iata cele mai frecvente 7 aspecte ale vietii ce si-au gasit completa vindecare prin tehnica Theta Healing® , pentru cei care au urmat fie sesiuni individuale, fie programe sau cursuri Theta Healing®  :

 

1. tratarea depresiei, anxietatii, atacurilor de panica, managementul stresului, eliminarea fricilor si a fobiilor;

2. vindecarea a diferite boli si afectiuni fizice, precum cancerul, infertilitatea, alergiile, s.a.m.d.;

3. vindecarea relatiilor familiale, a raporturilor parinti-copii, imbunatatirea relatiilor de cuplu, a vietii sexuale, vindecarea relatiilor din trecut sau prezent si gasirea sufletului pereche;

4. renuntarea la anumite comportamente adictive, precum fumatul sau alte dependente, si eliminarea kilogramelor in plus;

5. vindecarea “relatiei”cu banii-depasirea constiintei saraciei, cresterea castigurilor financiare si eliminarea blocajelor din stagnarea financiara;

6. dezvoltarea personala si profesionala(imbunatatirea increderii in sine, a stimei de sine, a vorbitului in public, eliminarea procrastinarii);

7. dezvoltarea spirituala prin conectare cu Sinele/Sufletul/Divinitatea, descoperirea scopului vietii, purificarea si echilibrarea energetica.

 

linie-gri-curs-baza

 

Cum functioneaza tehnica Theta Healing®?

 

In mod independent, creierul nostru acceseaza undele cerebrale Theta, regenerative, in timpul somnului cu vise sau in timpul starii de hipnoza. Prin Theta Healing® se acceseaza aceasta stare de relaxare a creierului prin intermediul unei meditatii specifice.

 

2-25-7

 

In cadrul acestei stari cerebrale meditative Theta sunt eliberate programele limitative de la nivelul subconstientului, acestea fiind inlocuite cu programe constructive, benefice. Cu alte cuvinte, ceea ce pana acum constituia un blocaj, la nivel constient sau subconstient si te limita in a-ti exprima potentialul maxim, pe toate planurile – dragoste, cariera, sanatate, prosperitate – este extras si inlaturat din sistemul tau de credinte, fiind inlocuit cu afirmatii pozitive si convingeri care iti vor permite sa manifesti in viata ta tot ceea ce iti doresti, fara a mai fi supus autosabotajului pe care vechiul tau sistem de credinte limitative, il aplica. Tehnica functioneaza pentru orice domeniu, de la inlaturarea unei boli sau afectiuni cu care te confrunti, pana la probleme psihologice sau aspecte ce tin de sfera dezvoltarii personale.

 

Cei 7 piloni importanti ce formeaza fundamentul explicativ, stiintific, al vindecarii prin tehnica Theta Healing® sunt:

 

 • Abordarea omului ca si fiinta cuantica, intr-un sistem corp-minte-suflet;
 • Constiinta, ca stare de constienta asupra existentei;
 • Gandurile, puterea lor si energia;
 • Realitatea traita rezultat direct al gandurilor noastre. Cocrearea si liberul arbitru;
 • Geneza prin observare sau efectul de observator;
 • Centrele energetice ale corpului uman;
 • Undele cerebrale.

 

In detaliu despre toate aceste puncte fundamentale in vindecarea prin Theta Healing® poti citi aici: Care sunt bazele stiintifice ale metodei Theta Healing?

 

linie-gri-curs-baza

 

 

4. Pentru cine este potrivita terapia Theta Healing®?

 

 • Pentru TOTI cei ce cauta vindecare pentru sufletul si viata lor.
 • Pentru TOTI cei dornici sa traiasca o viata extraordinara.
 • Pentru ORICINE este deschis la schimbari pozitive in viata sa.
 • Pentru ORICINE si-a acceptat natura spirituala, dincolo de corp-minte.
 • Pentru TINE.

 

linie-gri-curs-baza

 

5. Care sunt aplicatiile practice ale tehnicii Theta Healing®?

 

Iata 25 de daruri pentru vindecarea ta, pe intelesul tuturor, acestea fiind o parte din aplicatiile practice ale tehnicii Theta Healing®:

 

1. schimbarea convingerilor  negative, a programelor  mentale ce ne limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina sanatatea, fericirea si starea de bine;

2. eliberarea blocajelor mentale/ emotionale/ energetice ce mentin bolile si afectiunile in corpul tau;

3. eliberarea de frici si temeri;

4. dizolvarea dependentelor si adictiilor;

5. vindecarea si reintregirea sufletului tau ranit;

6. eliberarea emotiilor negative precum resentimentele, furia, mania, ura si regretele- cauza principalelor blocaje, boli si afectiuni;

7. vindecarea relatiilor cu ceilalti;

8. vindecarea traumelor;

9. dizolvarea memoriilor si amintirilor ce nu te mai sprijina;

10. implementarea energetica (download) a mintii noastre cu sentimente care sustin procesele transformationale dorite;

11. reprogramarea receptorilor celulari pentru a atrage lucruri pozitive;

12. echilibrarea PH-ului organismului, echilibrarea nivelului serotoninei si noradrenalinei (responsabile cu starea ta de bine), echilibrarea emisferelor cerebrale –suportul tau fizic, intern in vindecare;

13. eliberarea toxinelor, radiatiilor si a metalelor grele;

14. echilibrarea energiilor vitale – curatarea  de energii si entitati de vibratie joasa;

15. eliberarea carligelor paranormale (blesteme, vraji, obligatii, juraminte, promisiuni), atacuri psi si obligatii in plan energetic;

16. deblocarea si activarea centrilor energetici (chakrelor);

17. activarea secventelor de ADN;

18. activarea cromozomului tineretii si a vitalitatii;

19. inlocuirea energetica a genelor-recuperarea genei fizice;

20. vindecarea Karmei ;

21. curatarea spatiilor, obiectelor, lucrurilor (materie anorganica) de energia negative;

22. conectarea cu Fiinte de Lumina (ingeri, ghizi)

23. vindecarea copilului interior, inclusiv din perioada intrauterina;

24. exercitiul de Manifestare pe tema vindecarii.

25. exercitiul de eliberare emotionala si mentala  “Cantecul Inimii”

 

linie-gri-curs-baza

 

6. De ce Theta Healing® si nu orice alta tehnica?

 

Pentru ca rezultatele pe care le obtii prin tehnica Theta Healing® sunt rapide, permanente, se observa imediat si, totodata, sunt obtinute intr-o maniera blanda, accesibila oricui.

 

Helping Hand

 

Folosind o alta metoda de terapie poti astepta luni sau chiar ani pentru a obtine o vindecare, pentru a a inlatura convingerile limitative, pentru a darama barierele mentale care te impiedica sa obtii rezultate pozitive si pentru a-ti reprograma mintea subconstienta, facand-o sa lucreze in favoarea ta. Poate esti deja familiarizat cu afirmatiile pozitive sau auto sugestia, insa, asa cum spune Dr. Bruce Lipton, fara a elimina convingerile limitative de la nivelul subconstientului, afirmatiile pozitive se vor suprapune peste cele existente, nascandu-se convingerile duale, care vor infrana manifestarea rezultatelor pozitive. Pentru a obtine rezultate maxime, trebuie sa elimini programele negative si limitative, atat de la nivel constient cat si subconstient, tehnica Theta Healing® fiind instrumentul perfect pentru reprogramarea/rescrierea subconstientului. Ca un sistem de credinte sa fie schimbat si acceptat de catre mintea subconstienta, este necesar ca schimbarea sa fie acceptata atat de corpul fizic, cat si de corpul mental si emotional, dar si de suflet. Acestea sunt straturile structurilor noastre pe care trebuie sa le strabatem pentru a ajunge ca un nou sistem de credinte sa devina realitatea manifesta pentru noi, iar Theta Healing® acopera cu succes toate acestea.

 

linie-gri-curs-baza

 

7. Are Theta Healing® o baza stiintifica?

 

DA! O descriere simplista a bazei stiintifice care formeaza fundamentele Theta Healing®, ar fi ca tehnica cuprinde un cumul de informatii, din sfera fizicii cuantice, a metafizicii aplicate, a coaching-ului si a consilierii psihologice. Oricat de mistic si miraculos ar suna, bazele Theta sunt cat se poate de stiintifice, fiind o metoda de vindecare alternativa, bine ancorata in stiinta, fizica cuantica oferind multe raspunsuri cand vorbim despre cercetarile asupra constiintei umane. Rezultatele nu numai ca sunt extraordinare, dar ele au atras si atentia fizicienilor care studiaza misterul creierului uman. In intreaga lume, exista milioane de oameni vindecati care stau drept dovada vie a efectelor miraculoase pe care tehnica Theta Healing® le-a avut asupra sanatatii si vietii lor, aceasta metoda de terapie holistica, oferindu-le vindecari considerate de multe ori imposibile. Oamenii de stiinta au dovedit ca frecventa in care se afla creierul, in timpul terapiei Theta, conduce catre reducerea stresului si a anxietatii, faciliteaza profunda relaxare fizica si claritatea mentala, imbunatateste abilitatile de comunicare si performantele, sporeste creativitatea, inspiratia si imaginatia, reduce nivelul durerii din corp, creste nivelul endorfinelor si stimuleaza secretia de serotonina (hormonul fericirii).

Tehnica Theta Healing® este un demers terapeutic intrebuintat in psihologie, psihoterapie si coaching, fiind o tehnica de terapie validata si aplicata chiar in numeroase spitale ale lumii.

De exemplu, conform Jurnalului American de Psihiatrie, s-a constatat ca cresterea activitatii Theta in regiunea prefrontala a ajutat pacientii care prezentau simptome de depresie majora, sa se recupereze, fara a mai apela la tratament medicamentos.

Tehnica este aprobata, validata si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente in cadrul Terapiei Holografice-cod nr. 66, tehnica fiind descoperita de Vianna Stibal, in USA, in anii 90’, cand aceasta s-a vindecat in mod miraculos, instantaneu, de cancer.

 

Mai multe despre beneficiile tehnicii Theta Healing® poti citi aici Cum ma ajuta Theta Healing?

 

linie-gri-curs-baza

 

8. De unde provine numele Theta Healing®?

 

In alfabetul grecesc si egiptean THETA inseamna si SUFLET, printre alte semnificatii, iar HEALING (lb.engleza) se traduce prin VINDECARE, astfel ca Theta Healing® poate fi definita ca fiind tehnica de vindecare a sufletului. Theta se numesc si frecventele cerebrale intre 4-7 cicli/secunda pe care creierul uman le acceseaza in timpul meditatiei sau a somnului cu vise, in care procesul neuronal capata o frecventa de transfer marita a informatiei, prin proiectia de imagini. Meditatia Theta induce echilibrarea coerenta a celor doua emisfere cerebrale intr-o stare de unitate totala a creierului, in care cele doua emisfere lucreaza impreuna, in armonie si sincronizare. Starea de sincronizare a creierului creeaza conditia optima pentru imbunatatirea performantelor umane si faciliteaza producerea, asa numitelor, experiente de varf. Undele Theta ajuta astfel la accelerarea procesului vindecarii si produc o regenerare rapida a tesuturilor organice cat si regenerare la nivelul structurii psihice.

 

linie-gri-curs-baza

 

9. Ce sunt undele cerebrale?

 

Undele Cerebrale, care sunt masurate de un electroencefalograf (sau EEG), reprezinta limbajul creierului. In planul fizic, gandul se manifesta sub forma de unde energetice, de vibratii, omul putand emite forme gand de diferite intensitati, dar cele mai folosite sunt:

 

 • unde Beta, cu 13-22 cicli pe sec., emise preponderant in activitatea intensa de zi cu zi;
 • unde Alfa, cu 8-12 cicli pe sec., emise in stare de reverie sau relaxare (ochi inchisi);
 • unde Theta, cu 4-7cicli pe sec., emise in stare meditativa sau de relaxare  profunda, starea fara de ganduri sau a somnului cu vise;
 • unde Delta, cu 1-3 cicluri pe sec., pe care le intalnim in general in timpul somnului profund fara vise.

 

Starea cerebrala Theta este starea meditativa a mintii unde s-a dovedit ca poti crea orice si iti poti schimba realitatea instantaneu. Starea Theta a mintii este starea accesata in tehnica Theta Healing®, aceasta fiind o stare cerebrala de vindecare si regenerare, ce iti ofera accesul la capacitatile si resursele umane infinite, intr-o maniera blanda si rapida.

Accesand aceste unde Theta avem acces la aspecte ale fiintei noastre care pana acum cativa ani era privilegiul celor putini care isi dedicau viata evolutiei spirituale sau erau “alesi” sa fie speciali.

Undele cerebrale Theta conduc la o pace interioara profunda, cunoastere extinsa, sentimente de unitate, adevaruri mistice, transformarea credintelor limitatoare inconstient detinute, creand o mai buna calitate a vietii, vindecare fizica si emotionala, si la gasirea scopului fiecaruia dintre noi.

 

2-2

 

Mai multe despre acest subiect cat si despre cum anume este posibil ca fiinta umana sa isi poata recreea intreaga viata prin accesarea undelor cerebrale poti afla citind aici materialul Undele cerebrale si miracolul vindecarii.

 

linie-gri-curs-baza

 

10. Cat dureaza o sesiune Theta Healing®?

 

Majoritatea sesiunilor Theta Healing® dureaza aproximativ o ora. Prima sedinta este posibil sa necesite mai mult timp, pana intr-o ora si jumatate, deoarece ne vom cunoaste, vom discuta pe larg despre problemele pe care doresti sa le dizolvi si vom explora circumstantele si domeniile carora ne adresam.

 

 11. In cat timp se vor vedea rezultatele?

 

Pot spune cu certitudine ca rezultatele se vor manifesta instant, in functie de cat de deschis(a) esti tu sa primesti vindecarea, sa permiti schimbarea, in viata ta. In timpul sedintei poti simti ca o usoara furnicatura in corp, datorata fluxului de energie activat sau poti experimenta o stare de fericire extinsa ori poti simti ca ti-au fost ridicate de pe umeri poveri imense.

 

 

Uneori, schimbarile continua sa se produca si dupa finalizarea sedintei. In acest caz, vei sesiza schimbarile o zi sau doua mai tarziu. Miracolele se intampla! Am fost martora lor, atat in propria viata cat si in vietile multor oameni veniti la terapie. Stiu ca ele sunt posibile, stiu ca se intampla si stiu ca si tu le poti experimenta atunci cand esti dispus(a) sa accepti schimbarea la toate nivelele existentei tale. Trebuie insa sa retii niste aspecte foarte importante!Vindecarea poate functiona si exista doar intr-un camp de ganduri care accepta realitatea sa. Adica este nevoie sa crezi in vindecare, ca ea sa se produca. Vindecarea presupune credinta, increderea in resursele interioare in Sursa nelimitata a vietii, in Constiinta Universala, in Energia Creatoare a tot ceea ce este, in Forta suprema, in Divinitate, in Creator sau cum simti tu sa ii spui. Odata ce ai ajuns, cu mintea si cu inima, la acel punct in care ai pierdut calea catre sanatate, fericire si bunastare, regasirea ei si reluarea calatoriei este posibila. Totul este ca, atunci cand resursele trupului de a strabate drumul inapoi sunt limitate ori aproape inexistente, sa ai credinta si increderea ca vei reusi!

Precizare: A nu se confunda spiritualitatea cu religia. Theta Healing® nu este o religie,nici o initiere si nu este afiliata nici unei doctrine religioase. Este compatibila cu oricare din sistemele de credinta religioasa.

Chiar daca nu esti sigur/a in ce crezi, tehnica Theta Healing® tot va functiona!

 

linie-gri-curs-baza

 

12. Voi avea vreun beneficiu, in urma primei sesiuni?

 

DA! Fiecare persoana e unica, precum si fiecare situatie cu care se confrunta e diferita, insa, majoritatea oamenilor resimt o schimbare, inca din timpul primei sedinte. Toti sesizeaza o diferenta si pleaca de la sesiune mult mai linistiti, usurati de poverile cu care au venit la inceput. Multe dintre problemele cu care te confrunti, se rezolva intr-o singura sedinta, insa daca avem de-a face cu o situatie complexa, s-ar putea sa fie nevoie de mai multe sesiuni.

Doar foarte putini oameni, cei mai sceptici, in general, au impresia ca nu simt nicio schimbare cand ies din cabinet, insa dupa foarte scurt timp, cand isi amintesc de problemele cu care se confruntasera inainte sa vina la terapie isi dau seama ca acele probleme nu mai exista in viata lor si constientizeaza rezolvarea lor benefica. Cand se intampla acest lucru, inseamna ca problemele au fost rezolvate in totalitate, iar o data cu ele s-a dizolvat si amintirea asociata problemelor, ceea ce face ca rezultatul sa fie si mai uimitor.

 

linie-gri-curs-baza

 

13. Care este numarul total de sedinte de Theta Healing® pentru un demers terapeutic de succes?

 

De obicei se obtin rezultate inca de la prima sedinta, insa s-a constatat ca pentru a avea schimbari profunde si  consolidate, este necesar un minim de 3 sedinte individuale de terapie Theta Healing®.

 

ce-pot-face-pentru-tine-2

 

Totodata, este important sa stii ca numarul total al sedintelor Theta Healing® alocat unui demers terapeutic de succes variaza in functie de:

 

 • complexitatea obiectivului tau (de ex. tratarea unei depresii severe implica mai multe sedinte fata de eliminarea unei dependente);
 • incarcatura emotionala asociata experientelor de viata traite- background-ul tau emotional, cu alte cuvinte;
 • potentialul tau interior(deschidere, motivatie, abilitatatea ta de relaxare, perseverenta, flexibilitate, nivelul  dezvoltarii inteligentei tale intelectuale, emotionale si spirituale).

 

De exemplu, pentru tratarea depresiei sunt necesare intre 6 sedinte si maxim 12 sedinte, pentru eliminarea greutatii in exces, sunt necesare minim 6 sedinte si cel mult 12 sedinte, in functie de numarul kilogramelor pe care doresti sa le elimini. Daca vrei sa renunti la fumat, iti sunt necesare 2 sau cel mult 3 sedinte de terapie Theta Healing®. Povestind din inside-urile practicii mele in cabinet, as putea sa iti spun ca o anumita situatie de viata a putut fi rezolvata intr-o singura sedinta cu unul dintre clientii mei. Aceeiasi situatie de viata a necesitat 12 sedinte cu un alt client, pentru ca experiential-emotional si mental- oamenii sunt structurati complet diferiti. Asa ca trebuie sa stii ca TU detii cheia principala a vindecarii, a schimbarii, a imbunatatirii si a cresterii vietii tale catre ceea ce iti doresti.Vei reusi intru totul DOAR daca esti dispus(a) sa te implici in totalitate, esti responsabil(a) si iti asumi cu seriozitate demersul terapeutic catre schimbarea pe care ti-o doresti. Singura persoana care poate vreodata sa-ti schimbe viata esti doar TU insuti. Eu sunt aici sa iti arat maniera cea mai simpla, sigura, rapida, blanda si eficienta. Iar in terapia Theta Healing® noi lucram strict cu “materialul” clientului, emotional, mental, fizic si energetic.

 

linie-gri-curs-baza

 

14. Cat de des ar trebui sa merg la sedintele Theta Healing®?

 

Nu exista un raspuns potrivit pentru aceasta intrebare. Totul depinde de ceea ce TU iti doresti sa obtii, apeland la aceasta tehnica si de cata energie, timp si investitie financiara esti dispus(a) sa dedici acestui scop.

Din experienta mea, trebuie sa-ti spun ca cea mai potrivita frecventa este de 1 sedinta /saptamana. Ne putem intalni si mai rar, insa nu recomand acest lucru.

Studiile arata ca terapia cu o frecventa mare a sedintelor ThetaHealing®, de 1 sedinta/saptamana, este cea mai eficienta, cu rezultate rapide si stabile.

 

2-2-7

 

TU esti cel/cea care va stabili frecventa sedintelor, in functie de criteriile mentionate mai sus cat si in functie de motivatia pe care o ai pentru a obtine rezultate cat mai rapide.

Exista si categoria clientilor ce prefera sedintele lunare Theta Healing®, de “intretinere”, purificare si revitalizare energetica, pentru a mentine in viata lor sanatatea, bunastarea , armonia si pentru  a-si planifica viata, la cele mai inalte standarde.

In cazul in care timpul sau programul nu iti permit sa te deplasezi la cabinet, poti opta pentru sesiunile Theta Healing® la distanta, prin intermediul , la fel de benefice ca si sesiunile individuale, realizate fata in fata.

 

linie-gri-curs-baza

 

15. Cat costa o sesiune de Theta Healing®?

 

Pentru mai multe detalii,  te rog, acceseaza rubrica Preturi Sesiuni.

 

 

16. Cum imi fac o programare?

 

Completand formularul din Rubrica Programari, unde sunt oferite toate detaliile in acest sens.

 

17. Exista o limita de varsta, pentru a beneficia de sesiuni Theta Healing®?

 

Toti oamenii pot beneficia de sesiuni Theta Healing®, de la nou nascuti pana la varste foarte inaintate. Nu exista limita de varsta.

Pentru copii pana la varsta de de 7 ani exista o varianta foarte interesanta de lucru, by proxy, prin intermediul mamei, de care copilul este inca foarte legat energetic. Practic adultul actioneaza ca un canal prin intermediul caruia accesam subconstientul copilului. De asemenea, in acest caz, intregul proces de integrare si vindecare se efectueaza in numele copilului, in structurile acestuia.

 

linie-gri-curs-baza

 

18. Se pot efectua sesiuni la distanta, avand aceeasi eficienta?

 

DA, si pot spune, din experienta, ca sunt la fel de benefice ca si sesiunile realizate fata in fata. Sesiunile la distanta pot fi sustinute online  sau sub orice alta forma care permite comunicarea. Multi oameni prefera acest tip de sesiune, deoarece pot beneficia atat de sesiunea Theta Healing®, de confortul oferit de birou sau propria casa cat si de economia timpului alocat deplasarii dus-intors la centrul nostru.

 

19. Care este diferenta dintre o sesiune Theta Healing® si o sedinta de meditatie?

 

Prin tehnica Theta Healing®, creierul uman  este transpus prin pacea mintii si relaxarea corpului, in mod voluntar intr-o frecventa regenerativa si vindecatoare Theta, care ne permite accesarea subconstientului, unde se regasesc toate convingerile, credintele si programele, pe care le putem elibera si modifica, intr-un scop pozitiv. Meditatia este ducerea, in stare constienta, a creierului, in frecventa Alpha, pentru a-ti ajuta mintea sa se relaxeze si a obtine o stare de calm. Tehnica Theta are un scop mai amplu, mai complex, mai clar si mai precis, fata de meditatie. Meditatia este doar o unealta precursoare folosita pentru relaxare, in cadrul sesiunii. Pe langa relaxarea mintii in sesiunile Theta Healing® se lucreaza si cu instrumente de coaching, de reprogramare mentala, de eliberare emotionala, de deblocare/incarcare energetica, de vindecare spirituala cat si cu multe alte instrumente practice ale interventiei terapeutice Theta Healing®. Un alt instrument important cu care tehnica Theta Healing® lucreaza, este vizualizarea mentala a schimbarii pe care clientul si-o doreste. Acesta impreuna cu terapeutul experimenteaza starea de a fi martor al schimbarii, al vindecarii, prin antrenarea tuturor receptorilor si a simturilor, implicit. El observa, vizualizeaza actul de transformare, cu scopul de a comunica mai bine cu subconstientul si pentru a se produce schimbari autentice. Ca sa ma fac inteleasa, iti voi da un exemplu: poti explica cuiva ca un gandac este inofensiv. Daca persoana respectiva se confrunta cu o fobie la nivel subconstient, este inutil faptul ca ea intelege la nivel constient ca acel gandac este inofensiv. Mintea inconstienta va declansa automat sentimentul de frica in momentul confruntarii cu obiectul fricii, si anume, gandacul. Prin terapia Theta Healing®, se extrage convingerea conform careia gandacul este periculos, este inlocuita cu convingerea ca “gandacul este inofesiv”, acest mesaj este transmis direct subconstientului, unde este preluat si inregistrat instant, sentimentul de frica fiind dizolvat. Apoi, comportamentul constructiv este vizualizat prin antrenarea tuturor receptorilor si a simturilor- persoana in cauza se observa in siguranta in preajma gandacilor -plasat pe linia timpului, acest comportament  urmand apoi, dupa terminarea sedintei, sa se manifeste instant si permanent in viata persoanei venite la terapie.

 

linie-gri-curs-baza

 

20. Cum se desfasoara o sesiune de Theta Healing®?

 

In mare parte, o sedinta de terapie Theta Healing® este asemanatoare oricarei sedinte de coaching sau psihoterapie. Este probabil ca inca de la inceput sa te invit sa te relaxezi, ca sa putem vorbi deschis si confortabil despre aspectele pe care iti doresti sa le imbunatatesti in viata ta.

Prima sedinta incepe printr-o discutie in care iti explic cum functioneaza tehnica Theta Healing si care este abordarea mea terapeutica.

Apoi, sesiunea se continua cu un proces de coaching care presupune ca prin discutii libere sa patrundem in straturile mintii tale pentru a repera programele limitative(convingeri, emotii) ce stau la baza situatiei care te preocupa si pe care vrei sa o imbunatatesti.

Apoi te voi ghida, cu ajutorul unei meditatii simple in starea meditativa, regenerativa si de vindecare Theta si ne focusam pe interventia terapeutica a problemei pe care iti doresti sa o rezolvi. Aceast proces ne conecteaza cu subconstientul tau, parte din Constiinta Universala de fapt, si acolo vindecam impreuna aspectele mentale si emotionale limitative, distructive.

S-ar putea sa experimentezi, sa accesezi anumite stari sau emotii asociate experientelor trecute, insa te vei putea detasa si elibera de ele, fara probleme, imediat ce energia stagnata acolo este eliberata.

 

2-2-7bbb

 

Pe toata durata sesiunii, esti complet constient(a) si nu se intampla nimic fara ca tu sa nu fii informat(a) in prealabil.

Incheiem printr-o discutie in care primesti detalii privind care sunt pasii urmatori pentru demersul tau teraputic si recomandari atunci cand este cazul.

La finalul unei sesiuni Theta Healing®, iti vei regasi stralucirea, te vei simti plin de energie, usurat de toate poverile pe care le-ai carat cu tine pana atunci si, permitand  corpului tau sa se vindece, vei incepe sa iti manifesti adevaratul potential.

Tin sa mentionez ca in sedinta Theta Healing® se folosesc doar cuvinte, insotite uneori de muzica de relaxare. Poate in anumite situatii de descarcare emotionala te voi lua de mana din compasiune si intelegere, insa Theta Healing® NU implica atingerea corpului in alta forma, masaje de cine stie ce fel sau alte comportamente personale.In sesiunile de terapie Theta Healing NU intrebuintam nici device-uri tehnice de biorezonanta sau medicale de nici un fel, nici electroencefalograf ( EEG) pentru monitorizarea undelor cerebrale, cristale, uleiuri sau diverse simboluri.

 

linie-gri-curs-baza

  

21. Pot sa ajut pe cineva drag prin ThetaHealing , chiar daca este in imposibilitatea de comunicare verbala?

 

DA! Pentru ca prin tehnica Theta Healing® conectarea cu spatiul persoanei ce necesita vindecare este dincolo de planul fizic, verbal, vindecarea instalandu-se prin descarcarea energiei de frecventa inalta din spatiul Energiei Creatoare a Tot Ceea Ce Este (sau cum simti tu sa ii spui), in spatiul corpului fizic afectat. Chiar daca persoana ce necesita terapie nu poate comunica, intregul proces al vindecarii se instaleaza in raport cu Binele Suprem al persoanei respective, recunoscut la nivel de Sine Inalt. Dincolo de minte, avem un suflet cu care putem comunica dincolo de cuvinte, calibrandu-ne pe frecventa acestuia, prin meditatia Theta.

Prin tehnica Theta Healing® este accesat atat campul mental, emotional, fizic, cat si campul energetic, electro-magnetic al persoanei in cauza. Identificarea si vindecarea pattern-urilor ce mentin afectiunea in corpul persoanei aflata in imposibilitate de comunicare sau chiar in stadiul de inconstienta, este realizata dincolo de interventia conceptelor de limbaj si cuvinte sau prin interventia mintii constiente. Tocmai de aceea s-au obtinut rezultate absolute remarcabile cu persoane aflate in coma, in situatii de inconstienta sau in imposibilitatea fizica, verbala de comunicare. Pornind de la aceleasi principii de vindecare enuntate mai sus, intregul proces de terapie Theta Healing® functioneaza cu maxima eficienta si pentru animale sau plante. Orice a fost creat are un suflet. Iar sufletul omului constient de sine este dintotdeauna in raport cu sufletul tuturor lucrurilor. Este parte integranta din sufletul Universal, din Energia Creatoare a Tot Ceea ce Este.

Pentru copii foarte mici, ce nu au invatat inca sa vorbeasca, exista o varianta foarte interesanta de lucru, by proxy, prin intermediul mamei, de care copilul este legat energetic. Practic adultul actioneaza ca un canal prin intermediul caruia accesam subconstientul copilului. De asemenea, in acest caz, intregul proces de integrare si vindecare se efectueaza in numele copilului, in structurile acestuia.

 

linie-gri-curs-baza

   

22. Terapia Theta Healing® functioneaza si pentru animale?

 

DA! Te rog citeste raspunsul la intrebarea anterioara, pentru mai multe detalii.

 

23. Cum procedez daca nu cunosc limba romana si vreau sa beneficiez de sedinte de terapie Theta Healing®?

 

Pentru cei ce nu sunt vorbitori de limba romana, exista optiunea ca aceste sesiuni de terapie Theta Healing® sa fie desfasurate in limba engleza.

 

24. Cand NU functioneaza Theta Healing®?

 

Theta Healing® nu functioneaza  daca:

 

 •  NU esti deschis la schimbare;
 •  NU ti-ai acceptat natura spirituala, dincolo de corp-minte.

 

linie-gri-curs-baza

 

25. Ce NU este Theta Healing®?

 

Prin Theta Healing®  NU poti ramane blocat in trecutul tau. Este imposibil sa ramai blocat, asa cum este imposibil sa ramai blocat intr-o stare de reverie ori in somn.

Prin Theta Healing® NU retraiesti toate emotiile reamintite sau senzatiile, starile la intensitatea si profunzimea din momentul desfasurarii evenimentului emotional, initial. Eventuala reamintire a unui eveniment emotional ce ar reprezenta cauza problemei tale, se realizeaza, disociat, de pe pozitia unui observator din exterior, identic cu situatia in care esti la cinema si urmaresti filmul care ruleza pe ecran. Tu esti in sala, intelegi ce se intampla in poveste, iar filmul ramane pe ecran, in trecut.

 

Theta Healing® NU este control sau manipulare.

Theta Healing® NU este periculoasa.

Theta Healing® NU este o religie.

Theta Healing® NU este un masaj.

 

In sesiunile Theta Healing® NU intrebuintam :

 

 • device-uri tehnice de biorezonanta sau medicale de nici un fel
 • electroencefalograf ( EEG) pentru monitorizarea undelor cerebrale
 • cristale, uleiuri
 • diverse simboluri.

 

Este important sa se inteleaga ca Theta Healing® este o tehnica dinamica si speciala de meditatie, coaching si vindecare, eliberare mentala, emotionala, fizica si spirituala.

Tin sa mentionez ca in sedinta Theta Healing® se folosesc doar cuvinte, insotite uneori de muzica de relaxare. Poate in numite situatii de descarcare emotionala te voi lua de mana din compasiune si intelegere, insa Theta Healing® NU implica atingerea corpului in alta forma, masaje corporale sau alte comportamente personale.

 

linie-gri-curs-baza

 

26. Sesiunea de Theta Healing® necesita o anumita pregatire in prealabil?

 

Intentia clara de la care trebuie sa porneasca o sedinta de terapie Theta este aceea de a-ti dori anumite schimbari pozitive in viata ta, de a fi deschis la vindecare si de a permite manifestarea rezultatelor.

Fii foarte clar(a) in a-ti exprima dorintele si spune-mi exact ce anume iti doresti sa lucram. Toti stim ce anume dorim sa schimbam in viata noastra, deci tot ce ai de facut este sa imi impartasesti dorintele si asteptarile tale. Vom identifica apoi care sunt limitarile care stau la baza situatiei care te preocupa. Este foarte important sa ai incredere in cel pe care il alegi ca terapeut si sa vorbesti deschis despre problemele tale si importanta lor pentru tine.

De preferat ar fi sa mananci ceva usor inainte de sedinta Theta Healing®, sa te hidrtezi foarte bine, sa vii imbracat cat mai lejer si sa nu consumi alcool.

Si mai ales sa fii pregatit sa te incarci cu multa energie pozitiva, bucurie si entuziasm, caci esti pe cale sa iti schimbi viata!

 

27. Recomandati inlocuirea medicinei traditionale cu tehnica Theta Healing®?

 

NU. Terapia Theta Healing®, contribuie ca sprijin si suport in imbunatatirea starii de sananate fizice, chiar potentand efectul medicamentelor, daca starea de sanatate a clientului impune un astfel de tratament. Decizia de a renunta la tratamentul curant apartine DOAR medicului care a prescris medicatia.

De asemenea, nici o metoda sau tehnica de vindecare descrise in acest site nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Terapiile alternative si meditatia reprezinta instrumente suplimentare excelente, care ne ajuta sa obtinem un echilibru emotional, mintal si o stare generala buna, in toate aspectele vietii. Sesiunile de terapie Theta Healing® pot fi practicate in paralel cu orice fel de tratament medical conventional, deoarece aceasta terapie ne ajuta, prin prisma abordarii sale holistice, in ceea ce priveste armonia si buna-starea noastra emotionala si psihosomatica.

Cuvintele „vindecator”, precum si „terapie/vindecare” sunt folosite respectand aceste principia, sunt utilizate in sensul larg, general al acestor expresii si nu sunt folosite in aceleasi contexte in care sunt utilizate in limbajul conventional medical sau al psihologiei clinice ori in contextul stiintelor medicale.

 linie-gri-curs-baza

 

28. Cum anume influenteaza terapia Theta Healing® concomitent planurile existentei noastre: fizic, mental, emotional si sufletesc?

 

Totul este energie. Cand un plan al existentei noastre este afectat, cu siguranta sunt afectate si celelalte. Nu putem separa fizicul de emotional sau mentalul de suflet, ele fiind parti integrante ale noastre. Mintea, corpul, spiritul si emotiile merg mana in mana. In momentul in care ceva nu merge bine si corpul nostru se imbolnaveste, vom resimti efectele bolii si la nivel emotional. Cand experimentam emotii puternice, sesizam efectele si la nivelul fizic, ele fiind transmise sub forma unor dureri de cap, greturi sau ameteli pana la boala instalata. Corpul nostru, mintea, emotiile si spiritul insumate, fac din noi o fiinta umana.

Intotdeauna trateaza toate aspectele existentei tale ca fiind complet integrate si la fel de importante, pentru a obtine starea de bine pe care ti-o doresti.

 

29. Ce reprezinta testarea musculara/energetica din Theta Healing®?

 

Testarea musculara /energetica este o tehnica folosita in sesiunile Theta Healing®, pentru a identifica programele distructive de la nivel subconstientului. Aceasta metoda face parte din kinesiologia aplicata si a fost descoperita de Dr. George Goodheart, chiropractician, in anul 1964. El a descoperit ca toate mesajele stocate in subconstientul nostru, toata informatia, este transmisa corpului, prin intermediul muschilor, formand un sistem de comunicare. Mesajul este trimis de muschi catre maduva spinarii care transporta informatia catre creier, unde este interpretata si in baza careia corpul reactioneaza, prin miscari. Tot acest transfer de informatii ar loc intr-un timp foarte scurt, reactia corpului observandu-se imediat. Toti avem un sistem de credinte si multiple programe limitative, la nivel subconstient, care nu sunt aliniate cu ceea ce ne dorim la nivel constient. Testarea musculara este foarte eficienta in a revela care sunt limitarile pe care le avem la nivel subconstient si care ne impiedica sa manifestam in viata noastra tot ceea ce ne dorim la nivel constient. Pentru ca mintea subconstienta se afla peste tot in corp, daca putem pune intrebari corpului nostru, atunci putem afla si ce se afla in subconstientul nostru!

Atunci cand spui sau gandesti ceva care rezoneaza ca fiind adevarat cu ceea ce crezi la nivel subconstient, campul electric si cel magnetic din jurul corpului tau devine mai puternic si, ca urmare, si muschii devin mai puternici. In mod similar, cand spui sau gandesti ceva care este fals pentru tine, la nivel subconstient, campul electric si magnetic din jurul corpului tau devine mai slab, si, prin urmare, muschii devin mai slabi.

De exemplu, daca esti barbat si te numesti Nicolae, si spui stand in picioare, cu ochii inchisi  “Sunt barbat “ sau “Ma numesc Nicolae”, acest lucru va rezona cu mintea ta subconstienta ca fiind adevarat, iar campul tau si muschii vor deveni puternici  si corpul tau se va duce involutar in fata- aceasta reactie fiind raspunsul subconstientului tau pentru o afirmatie  adevarata. In mod contrar, daca afirmi “Sunt femeie” sau “Numele meu este Irina”, aceasta afirmatie va fi recunoscuta ca fiind falsa pentru subconstientul tau, iar campul din jurul tau si muschii tai vor deveni slabi, iar corpul tau se va duce involuntar in spate-aceasta reactie a corpului fiind raspunsul subconstientului tau pentru o afimatie falsa.
Deoarece taria si stabilitatea muschilor nostri, atat striati, cat si netezi, este proportionala cu puterea campului electro-magnetic, prin testarea energetica nu ghicim si nici nu folosim logica. Primim astfel raspunsul natural al corpului, oferit de subconstient, Adevarul despre fiecare dintre noi, dincolo de interpretarile mintii constiente.

 

linie-gri-curs-baza

 

30. Este Theta Healing® asociata cu vreo practica spirituala, ideologie, cult sau religie?

 

Theta Healing® NU este o religie, dar respecta toate religiile lumii. Confuzia ar putea surveni din pricina faptului ca, vorbindu-se despre Theta Healing®, poate ai auzit destul de des conceptele de “spiritual” sau “Creator a tot ceea ce este”.

Spiritualitatea nu este o religie, nu este o alta dogma. Diferenta intre religie si spiritualitate este uriasa! Religia inseamna credinta in experienta traita si transmisa de altcineva, pe cand spiritualitatea este conectarea cu propria esenta, traind propria experienta.(Ateismul nu este o experienta,ci doar o masurare).

“Religion is belief in someone else’s experience. Spirituality is having your own experience. Atheism is no experience, only measurement.”(Deepak Chopra)

A fi spiritual inseamna un mod de viata, un anumit nivel de vibratie, de constientizare, de unitate cu Intregul, indiferent cum alegi sa numesti acest Intreg, in raport cu propriile credinte si valori. Un om cu adevarat spiritual, este un om imputernicit, suveran, constient de Sine si de Tot Ceea Ce Este, care isi traieste clipa de clipa fiecare dintre aceste trasaturi. Ceea ce este greu de acceptat pentru unii este ca nu exista nimic care sa nu fie spiritual, fie ca constientizezi asta sau nu. Nu ai de ce sa integrezi spiritualitatea in ceva sau in vreun aspect al vietii. Tu esti spiritual prin esenta, acesta fiind unul din principiile de baza in Theta Healing®.

Theta Healing® nu face parte din nici un cult sau practica spirituala, neavand apartenenta la nicio religie. Nu intervine asupra religiei pe care o practici, nu interfereaza cu nicio credinta. De-a lungul timpului, milioane de oameni din toate colturile lumii, cu diferite credinte si religii, din diferite medii culturale si spirituale, oameni de toate varstele, au beneficiat pe deplin de efectele acestei tehnici extraordinare.

 

linie-gri-curs-baza

 

31. Trebuie sa cunosc toate aceste informatii ca terapia sa functioneze pentru mine?

 

NU! Acestea sunt informatii pe care le ofer celor care isi doresc sa isi extinda aria de cunoastere. Sesiunile de terapie Theta Healing® sunt eficiente si au rezultate si fara a asimila aceste cunostinte in domeniu.

 

32. Care sunt efectele secundare ale terapiei Theta Healing®?

 

Terapia Theta Healing® nu prezinta efecte secundare sau orice alta forma de risc.

 

33. Ce este unic la abordarea dvs.?

 

Bazandu-ma pe experienta celor peste 2000 de ore de sesiuni Theta Healing® din ultimii ani, pe rezultatele obtinute si pe feedback-ul activ al oamenilor multumiti cu care am lucrat, pot spune ca pregatirea mea complexa si experienta din domeniul psihologiei clinice si a interventiilor terapeutice de scurta durata, ca si psiholog, hipnoterapeut si life-coach, aduc atat un plus de eficienta si culoare sedintelor Theta Healing® pe care le sustin cat si un mai mare grad de intelegere a proceselor psihice si fizice din viata celor cu care lucrez. Abordarea mea se bazeaza pe noul model psihologic cuantic al fiintei umane-sistem minte-corp-spirit-constiinta- dincolo de perspectiva conventionala abordata pana de curand de domeniul psihologiei. De indata ce incepem sa devenim constienti de ce exista dincolo de corp si minte-vom intra intr-un proces de crestere accelerat. Avem sentimentul ca devenim mai mult noi insine si ca, in acelasi timp, ne simtim tot mai profund conectati cu lumea, cu viata din jurul nostru si cu universul.

Pornesc de la premisa ca in viata nu exista esec sau greseala, exista doar feed-back insotit de interpretari si reactii diferite la fiecare persoana in parte. Absolut orice experienta de viata vine cu „daruri ingropate”, ce stau la temelia a ceea ce suntem astazi.

Totodata, avem in ADN-ul nostru tot ce ne este necesar pentru a reusi. Suntem deja echipati cu tot ce ne trebuie pentru a fi fericiti. Uneori doar avem nevoie sa fim ghidati si invatati cum sa accesam acele resurse, acea parte din noi, de la nivelul subconstientului care nu a pierdut niciodata legatura cu motorul cuantic, creativ al fiintei noastre sursa intregii noastre existente. Principiile personale si profesionale pe care ma bazez in lucrul cu oamenii sunt: confidentialitatea, intelegerea empatica, acceptarea neconditionata, fara a emite judecati de valoare sau morale referitoare la viata persoanei in cauza, nondirectivitate (respect liberul arbitru al fiecaruia si nu decid in locul persoanei venite in cabinet), integritate, respect reciproc si dedicare fata de situatia fiecarei persoane in parte.

Studiul in domeniu, formarile de specialitate aferente, practica anilor de pana acum cat si oamenii cu care am lucrat, m-au slefuit ca si expert in redesignul mental, emotional, spiritual astfel incat sa ai viata la care visezi sau, mai pe scurt, expert in „Poti reusi, orice ar fi!”, aplicabil neconditionat absolut tuturor.

“Orice ar fi!” inseamna ca orice ti s-ar fi intamplat, orice ti s-a spus pentru a te descuraja si indiferent de cum, unde sau in ce fel esti acum, exista cale de iesire astfel incat sa iti traiesti viata in bucurie. “Orice ar fi!”indeamna la actiune.”Orice ar fi! ” inseamna sa mergi inainte. “Orice ar fi!” inseamna ca totul este posibil, chiar daca poate simti ca trecutul tau este plin de greutati sau esecuri. “Orice ar fi!” inseamna ca in loc sa astepti ca visele tale sa prinda viata, tu esti cel care le da viata !

 

 Si TU poti reusi, orice ar fi!

 

linie-gri-curs-baza

 

Alte intrebari

 

Daca inca ai posibile intrebari si ti-ai dori sa primesti mai multe detalii sau explicatii referitoare la cum te poate ajuta Theta Healing® sa iti imbunatatesti aspectele vietii, te rog sa folosesti formularul de contact, si iti voi raspunde cu drag la orice intrebare.

 

De retinut!

 

Tehnica Theta Healing®, pe care o practic si o descriu in aceste randuri, nu este menita sa interfereze cu tratamentul medicamentos pe care tu il urmezi, nu il substituie si nici nu il suplimenteaza. Daca suferi de o afectiune care necesita tratament de specialitate si atentie din partea medicului tau, nu ezita sa o tratezi cu maxima seriozitate.

 

linie-gri-curs-baza

Daca iti place ce citesti te invit sa pasesti in universul cabinetului meu  si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Primul pas catre adevarata performanta pentru mintea, trupul si sufletul tau il poti face chiar astazi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie, sau te poti inscrie la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare integrativa.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. Informatii complete privind tehnica Theta Healing gasesti in rubrica Terapie Theta Healing, cat si navigand in site-ul dedicat acestei tehnici miracol,Theta Life Healing Romania.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

spatiu

spatiu1231spatiuspatiuspatiuspatiuspatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  programare@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept si pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si, daca esti deschis/a catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica-te invit cu drag sa accesezi pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

spatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page