Psiholog Isabela Georgescu | Vindecarea genetica prin Theta Healing

TEHNICA THETA HEALING® SI VINDECAREA ADN-ULUI UMAN

Se stie deja ca mintea noastra este un instrument foarte puternic, asa incat, prin gandurile care le avem, putem crea capodopere de frumusete si armonie ori ne putem crea singuri adevarati monstri de dizarmonie si suferinta. Ce se cunoaste mai putin este faptul ca ADN-ul nostru este direct influentat de mediul vietii construite prin gandurile noastre!

 

Am ales sa scriu acest material pentru o mai profunda intelegere atat a beneficiilor terapiei Theta Healing® la nivel genetic, cat si a vindecarii ADN-ului pe care o realizez in practica mea, ca psiholog, terapeut-coach si trainer Theta Healing®, prin sesiunile, cursurile si programele transformationale pe care le sustin.

 

Inainte de toate, sunt necesare cateva notiuni introductive, astfel incat sa poti cuprinde esenta acestui material. Am sa incep spunandu-ti ca ADN-ul este matricea vietii fiecaruia dintre noi si contine codurile genetice ale compusilor chimici pentru sinteza proteinelor ce controleaza functiile celulare. Insa, ADN-ul uman NU este responsabil doar pentru construirea corpului nostru, asa cum s-a considerat pana acum 10-15 ani!

 

 

Noutatea in domeniu este ca ADN-ul nostru serveste si ca:

 

  1. depozit de informatii

  2. cale de comunicare,

asemeni Internetului, cu tot cu router incorporat.

 

In urma cercetarilor s-a constatat ca intregul cod genetic respecta fix aceleasi reguli folosite in toate limbile umane, mai ales partea de 90 % din ADN declarata ca fiind balast sau inutila, restul de 10 % din ADN-ul uman fiind util in functia principala de fabricare a proteinelor. Acest aspect s-a constat dupa ce au fost comparate regulile sintactice, semantice si cele gramaticale de baza, cu structura complexa a ADN-ului.

 

Concluziile miracol ale cercetarilor ultimilor ani au aratat 3 aspecte fundamentale pentru evolutia omenirii, si anume:

 

1. moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite folosite in toate limbajele umane;

2. limbajele umane nu au aparut la intamplare, ci sunt rezultatul ADN-ului;

3. ADN-ul reactioneaza la limbaj.

 

In Theta Healing®, ADN-ul este microcosmosul folosit pentru vindecarea macrocosmosului corpului uman. Vindecarea este realizata nu numai prin insanatosirea trupului, ci si prin vindecarea mintii si a spiritului.  Cum facem mai exact acest lucru? Prin schimbarea/ inlocuirea gandurilor, convingerilor, in cadrul reprogramarii mentale, la nivelul subatomic al ADN-ului, acesta fiind cel mai avansat procesor de mesaje la nivel celular, avand cate 6 miliarde de biti si un cod unic pentru fiecare fiinta umana. Așadar, suntem facuti din informatie și consumam informatie pe care o putem modela spre a trai intocmai cum ne dorim!

 

 

 

 

Prin metoda Theta Healing® lucrul asupra gandurilor(convingerilor) noastre, influenteaza intr-o maniera constructiva genele, reparand astfel indirect problemele ADN-ului fizic. Totodata, prin tehnica Theta Healing®, prin procedura de inlocuire a genelor, este posibila si schimbarea directa a unui defect genetic, fizic, din ADN.

 

linie-gri-curs-baza

 

Cum anume, poate te intrebi?

 

ADN-ul fizic este compus dintr-o legatura de hidrogen. In chimie, legatura de hidrogen este cea mai usor de schimbat. In vindecarea si reprogramarea mentala prin tehnica Theta Healing® acest lucru este la fel de simplu, deorece limbajul si gandurile focalizate in mod corect pot influenta legatura de hidrogen a ADN-ului, in masura potrivita.

Un experiment foarte interesant, pe care va recomand cu drag sa il urmariti, este cel desfasurat de vestitul Masaru Emoto ce a demonstrat felul in care cuvintele si vibratia actioneaza asupra structurii apei, ca si structura chimica hidrogen-oxigen. Amintindu-va ca intre 65-80% din corpul nostru este apa, procentul fiind diferit in functie de varsta, va invit sa urmariti AICI un astfel de experiment efectuat asupra apei cat si AICI  un experiment similar asupra orezului, din care veti intelege puterea cuvintelor si a gandurilor noastre asupra vietii fiecaruia dintre noi.

Concluzia este una singura: puterea gandurilor tale este infinita iar vindecarea vietii, a ADN-ului implicit,  este in fiecare dintre noi!

 

 

 

Totodata, prin aplicatiile practice ale tehnicii Theta Healing® este generata si activarea Cromozomilor Tineretii si Vitalitatii. Acest lucru se intampla prin activarea lanturilor ADN si cei 46 de cromozomi (structura nucleoproteica formata din asocierea unei molecule de ADN cu proteine) existenti in ceea ce noi numim Celula Principala a creierului. Prin tehnica Theta Healing® este activat si ADN-ul mitocondrial, adica ADN-ul continut de mitocondrii, uzinele energetice ale celulei. Activarea ADN-ului prin tehnica Theta Healing® ne permite sa supravietuim toxinelor atat fizice cat si mentale, emotionale, create de om in mediul inconjurator si ne ajuta sa ne acceleram dezvoltarea simturilor extrasenzoriale. Pe masura ce noi evoluam, ca specie, ne trezim partile care dorm din ADN-ul nostru spiritual, activarea ADN-ului devenind acum o parte a constiintei colective a Pamantului. Totodata aceste activari prin Theta Healing® la nivel de ADN ne permit atat accesarea inzestrarilor intuitive, activarea sablonului “Maestru” din fiecare dintre noi, cat si si revitalizarea, regenerarea si intinererirea corpului uman.

Si cum genele ADN-ului nostru pot fi reprogramate prin gandurile noastre, iata cum intinerirea a devenit un lux disponibil oricui printr-o igiena mentala, favorabila  unor ganduri ce sustin tineretea si vitalitatea noastra.

 

linie-gri-curs-baza

 

ADN-ul nostru poate fi reprogramat in mod DIRECT prin cuvinte si frecvente vibrationale!

 

Cercetarile in domeniu realizate de biofizicianul si biologul rus Piotr Gariaev impreuna cu colegii sai contribuie magistral la validarea stiintifica cum ca ADN-ul nostru poate fi reprogramat prin cuvinte si frecvente vibrationale. Acestia au aratat cum cromozomii vii functioneaza exact ca si niste computere holografice, folosind emisia generata chiar in interiorul ADN-ului, astfel incat orice modificare care are loc la un anumit nivel poate afecta intregul si invers. Ei au reusit sa moduleze anumite modele vibratorii pe o raza laser cu care au influentat ADN-ul si informatia genetica. Si din moment ce structura ADN-ului este aceeasi cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte si propozitii in mod direct pentru a influenta ADN-ul, nefiind nevoie de nici o decodificare.

Acest lucru a demonstrat ca ADN-ul viu, cel din tesuturi, nu in vitro, reactioneaza prompt la raze modulate prin cuvinte si propozitii, dar chiar si la unde radio, daca se folosesc frecventele corespunzatoare. In acest fel se explica stiintific de ce afirmatiile in starea meditativa Theta, hipnoza si gandirea pozitiva pot avea efecte atat de puternice asupra omului. In plus, acestia aduc dovezi ale unui tip complet nou de medicina in care ADN-ul poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si frecvente, FARA a taia si inlocui genele unice. Asadar, avem complet capacitatea de a ne ridica deasupra materialului genetic ereditar prin puterea propriilor ganduri! Inca de acum 10 ani, renumitul biolog celular Dr.Bruce Lipton, odata cu prima editie a cartii sale “Biologia Credintei”, a demonstrat ca detinem un control semnificativ asupra biologiei noastre, iar cu intentiile si convingerile nostre, ne putem “reprograma” sau “controla” genele si vietile implicit. Acest concept a reprezentat o provocare pentru credinta stiintifica traditionala de la acel moment, care spunea ca genele ne controleaza viata, iar bolile oamenilor sunt atribuite unor disfunctii genetice. Chiar daca acest concept nou a fost imbratisat cu greu de medicina traditionala, alopata, si de ramurile sale conexe, astazi conceptul cum ca nu mai suntem controlati de gene si ca nu mai suntem supusi in mod fatalist ereditatii este unanim acceptat stiintific.

De exemplu, daca in familie au existat mai multe cazuri de cancer, boli cardiace sau alte boli, acest lucru nu mai inseamna ca un membru mai tanar al familiei va dezvolta aceste boli, contrar credintei ca bolile sunt ereditare.

 

linie-gri-curs-baza

 

Genele pot fi modificate prin schimbarea mediului si a perceptiei noastre despre acel mediu

 

“Iti poti controla genele daca iti influentezi credintele si atitudinile personale. Modul in care eu vad lumea, perceptia mea nu controleaza doar biologia interna si comportamentul genetic, ci si modul in care eu creez lumea din jurul meu; perceptia mintii despre lume modifica biologia si chimia corpului, care modifica celulele din corp.”(Dr.Bruce Lipton)

 

 

Celulele sunt ca niste oameni in miniatura, deoarece celulele si fiintele umane au acelasi sistem digestiv, reproductiv,  imunitar si nervos. Fiecare celula, ca fiecare fiinta umana, are receptori integrati in piele pentru a deveni constienti de mediul inconjurator. Daca o persoana se afla intr-un mediu stresant, fiecare dintre celule resimte acest lucru prin vibratii electromagnetice transmise prin corp. La fel, daca suntem fericiti, si celulele noastre sunt fericite si in armonie. “Celulele traiesc aceeasi experienta de viata ca si tine si pot supravietui in exteriorul corpului tau, traind si crescand intr-un mediu de cultura tisulara”, mai adauga Lipton. Cercetatorii ne-au aratat ca in aproximativ  95% din activitatea unei zile, oamenii isi folosesc mintea subconstienta, care este mintea deprinsa,  programata din copilarie pana la varsta de 7 ani, dupa care intreaga viata ta este controlata de aceste deprinderi. Pe cand mintea constienta, pe care o asociem cu identitatea noastra personala, mintea care gandeste si rationeaza, este folosita doar 5% din timp. Este important de aflat ca si genele noastre sunt conduse si rulate pe pilot automat tot de aceste programe,  memorate la nivel de minte subconstienta. Conform conceptiei lui Lipton, exista trei modalitati eficiente de schimbare a credintelor vechi, limitative sau sabotoare din mintea subconstienta, si anume: meditatia, hipnoterapia si psihologia energetica.

Tehnica Theta Healing® utilizeaza starea meditativa si aplicatii practice de lucru cu mintea si cu corpul energetic uman, asa ca iti recomand cu mare drag sesiuni individuale sau cursuri Theta Healing® daca iti doresti o  viata plina de sanatate si fercirire, in armonie cu tot ceea ce te inconjoara si cu tine insuti.

 

linie-gri-curs-baza

 

ADN-ul nostru si capacitatile extrasenzoriale

 

Toate aceste cercetari enumerate mai sus si multe altele, au explicat de-a lungul timpului, in mod direct sau indirect, atat influenta mintii asupra modificarii ADN-ului uman, asupra materiei organice dar si asupra materiei anorganice, asupra starii meteorologice in sine, cat si fenomene precum clarviziunea, intuitia, vindecarea spontana si vindecarea la distanta, auto-vindecarea miraculoasa.

Poate te intrebi acum care este legatura intre ADN, intuitie si alte capacitati extrasenzoriale?

Ti-as raspunde simplu : creierul nostru este ca o interfata intre Univers (mediu) si totalitatea informatiei stocata in ADN, numita genom. ADN-ul atrage informatii din macrocosmos si le transmite constiintei noastre. Este ca un receptor/transmitator multiplu, ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite, in functie de frecventa pe care acestea emit.

Acest proces de comunicare ampla, extinsa, este extrem de eficienta intr-o stare de relaxare profunda. Stresul, grijile sau o minte hiperactiva obstructioneaza acest proces, informatiile primite fiind distorsionate si inutile. Natura foloseste acest fel de comunicare extinsa de milioane de ani. De exemplu, animalele comunica atat in cadrul fiecarei specii cat si in afara sa, in acest fel.

Omul modern cunoaste doar o mica parte din acest proces de comunicare Univers- fiinta umana si invers, sub numele de intuitie. Ca si in internet, ADN-ul nostru poate sa transmita propriile sale informatii in aceasta vasta retea care este viata, poate sa primeasca informatii din aceasta retea si poate chiar sa stabileasca contacte directe cu alti participanti din reteaua terestra si dincolo de ea.

Theta Healing este una din cele mai rapide metode de dezvoltare transpersonala(dincolo de persoana), prin care iti activezi  si dezvolti aceste simturi psi-capacitati extrasenzoriale (intuitia, capacitatea de scanare intuitiva, clarvederea, clarauditia, precognitia, telepatia) si capacitati  de comunicare cu sisteme de energie in afara  propriei persoane, niveluri angelice ale creatiei, ghizi interiori, ingeri pazitori, maestri iluminati, forme elevate de Constiinta Universala.

Acccesul la aceste aspecte ale fiintei noastre, care pana acum cativa ani era privilegiul celor putini care isi dedicau viata evolutiei spirituale sau erau “alesi” sa fie speciali, iti sunt disponible si tie acum prin sedintele individuale Theta Healing® sau prin cursurile Theta Healing® pe care le sustin.

 

linie-gri-curs-baza

Daca iti place ce citesti te invit sa pasesti in universul cabinetului meu  si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Primul pas catre adevarata performanta pentru mintea, trupul si sufletul tau il poti face chiar astazi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie, sau te poti inscrie la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare integrativa.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. Informatii complete privind tehnica Theta Healing gasesti in rubrica Terapie Theta Healing, cat si navigand in site-ul dedicat acestei tehnici miracol,Theta Life Healing Romania.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

spatiu

spatiu1231spatiuspatiuspatiuspatiuspatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com

spatiuTe astept si pe pagina mea oficiala  Isabela Georgescu, aici facebook-buton 

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page