Ce este regresia in vietile anterioare - Isabela Georgescu

CE INSEAMNA REGRESIA INTR-O VIATA ANTERIOARA?

„Am adoptat teoria reincarnarii cand aveam 26 de ani. Genialitatea inseamna experienta. Unii par sa creada ca este un dar sau un talent, insa ea este fructul experientei capatate in multe vieti.”(Henry Ford, inventatorul maşinii cu acelaşi nume)spatiu

Regresia intr-o viata anterioara reprezinta reactivarea memoriei inconstiente asupra anumitor evenimente, dintr-o alta experienta umana, o intoarcere la un stadiu anterior al dezvoltarii sau evolutiei, ca si om.

 

Tehnica ce sta la baza terapiei prin regresie in vieti anterioare este hipnoza.

 

 

 

Hipnoza este o calitate inerenta a fiintei umane, asemeni respiratiei si, asa cum am aratat in celelalte articole, este o realitate a experientei noastre zilnice. Hipnoza clinica, din cabinet nu are nimic in comun cu hipnoza de scena sau cea mistificata pe marile ecrane. Inainte de a dizolva misterele regresiei in vieti anterioare, daca inca nu stii ce anume este hipnoza, te invit sa citesti articolele unde am tratat in mod particular mecanismul hipnozei, aici, in articolele mele intitulate Ce este si cum te ajuta terapia prin hipnoza?

 

1231

 

 Care sunt premisele regresiei in vietile anterioare? Pe ce ne bazam?

 

Foarte multi dintre noi uitam sau ignoram un lucru fundamental: suntem, inainte de toate, un spirit, intr-un corp fizic, avand o minte.

Terapia prin regresii in vieti anterioare se bazeaza pe principiul conform caruia afectiunea sau tulburarea fara cauza sau explicatie in viata curenta, reflecta un dezechilibru, un conflict  interior, pe care il porti la un nivel profund al fiintei tale, raportat la sistemul corp-minte-spirit.

Abordarea holistica din terapie spune ca: imbolnavirea emotionala sau fizica se intampla atunci cand la nivel fizic, psihologic sau spiritual, te confrunti cu anumite situatii care te depasesc, iar corpul tau cedeaza, instalandu-se boala. Tot in acest context este probabil sa  iti atragi si nenumarate situatii care iti provoaca suferinta si nu gasesti niciun motiv aparent, pentru a le explica, cum ar fi de pilda lipsa banilor si saracia, adictii si comportamente dependente, lipsa partenerului de cuplu sau insuccesul in viata profesionala. Terapia prin regresie in vieti anterioare, functioneaza la toate nivelurile existentei (minte, corp si spirit ), dizolvand blocajele si limitarile care stau la baza problemelor tale, in toate aspectele importante ale vietii tale: sanatate, relatii, bani si prosperitate, dezvoltare personala si spiritualitate.

 

ce-este-regresia-in-vieti-anterioare2

 

 

Ce NU este regresia in vieti anterioare?

 

Acum, pentru ca,in urma experientei am constat ca 95% dintre oameni inca nu stiu mai nimic despre hipnoza sau regresii, iar restul de 5% au informatii incomplete, am sa te lamuresc aici ce anume NU presupune regresia in vieti anterioare:

 

  • in regresia in vieti anterioare, prin hipnoza , NU poti ramane blocat in trecutul tau. Este imposibil sa ramai blocat in regresie, asa cum este imposibil sa ramai blocat intr-o stare de reverie ori in somn
  • prin regresie NU retraiesti toate emotiile, senzatiile, starile la intensitatea si profunzimea din momentul desfasurarii evenimentului amintit in regresie.In regresie, reamintirea evenimentului se realizeaza, disociat emotional,de pe pozitia unui observator din exterior, identic cu situatia in care esti la cinema si urmaresti filmul care ruleza pe ecran. Tu esti in sala, intelegi ce se intampla in poveste, iar filmul ramane pe ecran, in trecut.
  • regresia  NU este periculoasa. Este doar o amintire, nu o masina a timpului

 

Daca in continuare mai ai nelamuriri, te sfatuiesc sa rasfoiesti  articolul despre regresii AICI sa afli ce nu este hipnoza AICI si sa consulti rubrica de “Intrebari si raspunsuri frecvente depre hipnoza” AICI

 

1231

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind regresia in vietile anterioare si culisele ei, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Tu nu ai un suflet. Tu esti un suflet care are un corp. Esti mai mult decat crezi ca esti…

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni  a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie prin regresie in vieti anterioare sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica -psihologica si fiziologica, iti recomand cu drag Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

 

spatiu1231spatiuspatiu

spatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page