Psiholog Isabela Georgescu | Totul despre Theta Healing!

TERAPIE THETA HEALING

Ce este Theta Healing?

 

Tehnica Theta Healing® este o modalitate de vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala prin care obtii sanatate, bunastare, fericire, liniste si echilibru, in viata ta. Este o tehnica dinamica si speciala de meditatie, certificata international, cu beneficii …….(citeste mai departe)

Bazele stiintifice ale metodei Theta Healing

 

Fiecare gand pe care il avem induce o atractie magnetica in zona energetica a mintii, astfel incat atrage aspecte energetice similare gandului initial creat. Prin gandurile pe care le avem ne creeam viata in totalitatea sa. Orice gand de iubire ……..(citeste mai departe)

Cum ma ajuta Theta Healing?

 

Este stiut  faptul ca deja milioane de oameni din peste 152 de tari ale lumii si-au vindecat viata cu ajutorul terapiei Theta Healing®, in ultimii 20 de ani, beneficiind de sesiuni individuale sau de cursuri Theta Healing®, toate acestea  ………(citeste mai departe)

Undele cerebrale si miracolul  vindecarii

 

Undele cerebrale Theta conduc la o pace interioara profunda, cunoastere, sentimente de unitate, adevaruri mistice, transformarea credintelor limitatoare inconstient detinute, creand o mai buna calitate a vietii, vindecare fizica si emotionala……(citeste mai departe)

Vindecarea ADN-ului prin Theta Healing

 

Vindecarea este realizata nu numai prin insanatosirea trupului, ci si prin vindecarea mintii si a spiritului. Acest lucru se obtine prin schimbarea mesajelor trimise prin intermediul reprogramarii mentale, la nivelul subatomic, ADN-ului.………(citeste mai departe)

Ce NU este Theta Healing?

 

Prin Theta Healing® NU retraiesti toate emotiile reamintite sau senzatiile, starile la intensitatea si profunzimea din momentul desfasurarii evenimentului emotional, initial. Eventuala reamintire a unui eveniment emotional …….(citeste mai departe)

Intrebari si Raspunsuri despre Theta Healing

 

Uneori, schimbarile continua sa se produca si dupa finalizarea sedintei. In acest caz, vei sesiza schimbarile o zi sau doua mai tarziu. Miracolele se intampla! Am fost martora lor, atat in propria viata cat si in vietile multor oameni veniti la terapie. Stiu ca ele ………(citeste mai departe)

101 Motive sa alegi Theta Healing!

 

Daca te simti rau fizic sau emotional in preajma anumitor persoane ori in anumite spatii si iti doresti sa iti cureti propriul camp energetic de influente negative precum atacuri paranormale, diferite carlige energetice(citeste mai departe)

You cannot copy content of this page