Cum ma simt intr-o regresie in vietile anterioare - Isabela Georgescu

CUM ANUME MA SIMT IN TIMPUL UNEI REGRESII IN VIETILE ANTERIOARE?

As vrea mai intai sa lamurim marile doua presupuneri gresite:

 

1. inducerile pentru relaxare fizica si mentala in cazul regresiei prin hipnoza folosesc doar cuvinte, insotite uneori de muzica de relaxare si NU implica atingere, masaje de cine stie ce fel sau alte comportamente personale;

 

2. prin regresie in vietile anterioare NU retraiesti emotii traumatice, senzatii negative sau stari la intensitatea si profunzimea din momentul desfasurarii fizice a evenimentului amintit in regresie. In regresia in vieti anterioare, reamintirea evenimentelor din viata anterioara relevanta pentru scopul sesiunii se realizeaza disociat emotional, ca de pe pozitia unui observator din exterior, identic cu situatia in care esti la cinema si urmaresti filmul care ruleza pe ecran.Tu esti in sala, intelegi ce se intampla in poveste, iar filmul ramane pe ecran, in trecut.

 

 

cum-ma-simt-intr-o-regresie-in-vietile-anterioare1

 

Revenind la intrebarea ta acum,“Cum anume ma simt in timpul unei hipnoze sau regresii? “, intrebarea care mi se adreseaza cel mai frecvent. Ca sa intelegi mai bine am sa iti dau un exemplu din viata de zi cu zi. Atunci cand nu esti hipnotizat, esti constient de orice perceptie a simturilor tale. Stii daca iti este cald sau frig, stii daca asculti muzica sau nu, daca simti miros de pizza sau daca vizitezi gradina zoologica si te uiti la o maimuta . Cand esti hipnotizat iti inchizi in mod voluntar orice perceptie senzoriala. Iar fara aceste impulsuri senzoriale te poti concentra asupra cuvintelor  pe care le auzi si a imaginilor in care te ghideaza specialistul in hipnoza pentru a te relaxa. Dand atentie numai vocii pe care o auzi si a sugestiilor/cuvintelor de relaxare  pe care le primesti, ignori orice stimul extern si irelevant, devenind calm si simtindu-te profund linistit. Ca si exemplu este probabil sa ma auzi cum te ghidez astfel incat prin respiratie sa iti “umpli” corpul cu pace si liniste, din varful degetelor de la picioare, pana in crestul capului, sa inspiri liniste si calm si sa expiri tensiunile si incordarile de peste zi.

In timpul regresiei prin hipnoza este probabil sa ai o perceptie distorsionata asupra timpului. Poti avea senzatia ca au trecut doar cateva minute atunci cand, in realitate s-a scurs mai mult timp. Sau poti crede ca ai fost in regresia prin hipnoza cateva ore, cand de fapt era vorba doar de cateva minute.

Este probabil sa te simti greoi sau ca si cand ai pluti.Atunci cand in timpul hipnozei  iti sugerez, te ghidez sa expermentezi anumite senzatii, de relaxare sau de comfort, le resimti cu adevarat. Aici este partea frumoasa a hipnozei si a regresiei. Realitatea sugerata iti pare mult mai reala decat ceea ce simti cu adevarat. Fiecare om experimenteaza hipnoza intr-un mod individual si unic. Tensiunea arteriala se normalizeaza, ritmul inimii se regularizeaza iar muschii tai se vor destinde.

 

Cele 8 comentarii ce urmeaza au fost culese de la clientii mei, la doar cateva minute dupa ce au deschis ochii, ca o concluzie la sedinta de regresie prin hipnoza:

 

 

cum-ma-simt-intr-o-regresie-in-vietile-anterioare2

 

 

“Stii visul acela in care simti ca te nasti din nou? Asa de eliberat ma simt eu acum!”

 

“Au trecut deja 2 ore? Imposibil! Mi s-a parut ca au trecut doar cateva minute..”

 

“Ciudat, frumos si interesant in acelasi timp. Am acum raspunsuri pentru multe..”

 

“Am aceeiasi senzatie de bine ca dupa atunci cand dormi mult si te saturi de odihna..”

 

“Mi-a disparut brusc starea de agitatie de care nu am reusit sa scap deloc de cateva zile..”

 

“Este mai frumos si mai simplu decat mi-am putut imagina vreodata..”

 

“Fara cuvinte. Doar multumesc. Abia astept sa revin la urmatoarea sedinta…”

 

“Cu mare greutate am ales sa deschid ochii, pentru ca era prea bine acolo…”

 

 

1231

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind regresia in vietile anterioare si culisele ei, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Tu nu ai un suflet. Tu esti un suflet care are un corp. Esti mai mult decat crezi ca esti…

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni  a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie prin regresie in vieti anterioare sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica -psihologica si fiziologica, iti recomand cu drag Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

 

spatiu1231spatiuspatiu

spatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page