Unde nu este indicata hipnoza - Isabela Georgescu

UNDE NU ESTE INDICATA HIPNOZA?

Terapia prin hipnoza are efecte puternice dovedite in vindecarea multor afectiuni, blocaje, suferinte fizice si sufletesti cu care se confrunta oamenii in diferite etape ale vietii lor.

 

Am descris aici Ce trateaza hipnoza? in detaliu problemele pe care hipnoterapia le rezolva si am prezentat o lista completa a afectiunilor care sunt tratate cu succes in timpul sesiunilor de hipnoza, sub indrumarea unui specialist.

 

Inainte de a-ti spune unde nu este indicata hipnoza, ti-as reaminti care este conditia obligatorie pentru ca sedintele noastre de hipnoza sa fie cu adevarat eficiente intr-un mod rapid. Aceasta priveste in mod direct cat de mult crezi si cat de constient esti de faptul ca TU detii controlul total si responsabilitatea deplina asupra sentimentelor, gandurilor sau comportamentului tau, asupra vietii tale pe ansamblu.

 

De asemenea, trebuie sa iti mai spun ca hipnoza este putin probabil sa functioneze in cazul oamenilor care privesc hipnoza ca pe un tratament magic, peste noapte, cat ai clipi, ca pe o solutie miraculoasa, care le va rezolva problemele instant, pentru todeauna. Trebuie sa stii ca transa hipnotica nu poate forta pe nimeni sa faca nimic. Schimbarile, imbunatatirile, vindecarea se instaleaza in structurile tale mentale si comportamnetale, in ritmul tau propriu, care este diferit de la om la om, in mod evident.

 

unde-nu-este-indicata-hipnoza

 

 

Oricat mi-as dori sa ajut cat mai multi oameni sa afle solutiile la suferintele lor, sa-si rezolve/vindece conflictele interioare, sa-si imbunatateasca aspecte ale vietii si sa se regaseasca pe sine, afla ca hipnoza este contraindicata in situatiile prezentate mai jos:

 

 • deficienta mintala
 • retard mental
 • schizofrenii
 • paranoia
 • psihopatie paranoida (pot fi declansate halucinatii)
 • epilepsie
 • psihoze
 • psihoza maniaco-depresiva
 • ADHD (atentie deficitara, hiperdinamism)
 • tulburari de personalitate de tip borderline
 • tulburari de personalitate de tip impulsiv-exploziv

 

Este contraindicata hipnoza pentru persoanele care sufera de psihoze sau de personalitati multiple, deoarce acestea se afla deja intr-o stare in care reusesc cu foarte mare dificultate sa-si controleze experientele constiente. In schimb, terapia prin hipnoza poate fi folosita eficient la persoanele ce sufera de deteriorare neurologica, cu conditia ca aceasta afectiune sa nu-i fi determinat pierderea abilitatii de a vorbi si nici de a face rationamente abstracte.

 

1231

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind hipnoza si culisele ei, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie prin hipnoza sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica psihologica si fiziologica, iti recomand cu drag Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton 

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page