Psiholog Isabela Georgescu| Cum functioneaza Theta Healing?

RECONECTAREA CU SUFLETUL SI VINDECAREA VIETII PRIN METODA THETA HEALING

BAZA STIINTIFICE

 

 

Inainte de a trece la detalierea acestui material, simt totusi sa iti urez “Bine ai venit acasa!”.

 

untitled-1

 

Simt sa iti adresez aceasta urare, deoarece sunt convinsa ca undeva in profunzimea sufletului tau tot ceea ce vei citi in acest material reprezinta un adevar deja cunoscut sufletului tau, esentei tale divine, dar poate cumva uitat,  dincolo de timp si spatiu. Si stiu ca acolo, undeva adanc in inima ta, aceasta urare si-a gasit deja ecoul in spatiul prezentei tale infinite.

 

Reintorcandu-ma acum la subiectul principal al materialului prezent, este important sa spun ca cei 7 piloni importanti ai cunoasterii ce formeaza fundamentul explicativ,  stiintific, al vindecarii prin tehnica Theta Healing® sunt:

 

  1. Abordarea omului ca si fiinta cuantica, intr-un sistem corp-minte-suflet;

  2. Constiinta, ca stare de constienta asupra existentei;

  3. Gandurile, puterea lor si energia;

  4. Realitatea traita- rezultat direct al gandurilor noastre. Cocrearea si liberul arbitru;

  5. Geneza prin observare sau efectul de observator;

  6. Centrele energetice ale corpului uman;

  7. Undele cerebrale.

 

Dar sa le luam pe rand:

 

linie-gri-curs-baza

 

  1. Abordarea omului ca si fiinta cuantica, intr-un sistem corp-minte suflet

 

Suntem fiinte cuantice. Acest simplu fapt reprezinta inceputul intelegerii modului in care functioneaza Theta Healing®.

 

b4bb

 

Nu suntem simple fiinte fizice alcatuite din materie. Suntem literalmente sisteme de energie. Suntem formatiuni din vortexuri de posibilitati infinite. Fizica cuantica ne arata ca nu suntem doar corpuri alcatuite din particule minuscule de materie. Suntem matrici, constituite din probabilitati, care se schimba de la o secunda la alta.

 

linie-gri-curs-baza

 

  2. Constiinta ca stare de constienta asupra existentei

 

TOTUL in aceasta lume este ENERGIE-eu, tu, copacii, animalele, totul-iar noi suntem interconectati in totalitatea acestui camp energetic, subtil si invizibil simturilor noastre fizice, denumit generic Universul cuantic sau  Constiinta Universala.

In termeni energetici constiinta ar insemna un vartej interconectat si oarecum misterios de probabilitati de energie.

Aceasta Constiinta Universala  am putea spune ca este  singularul a tot ceea ce nu are plural : Energia Creatoare a tot ceea ce este, Sursa Vietii, Iubirea Neconditionata, Divinitatea, Dumnzeu sau spune-i cum iti este tie mai potrivit.

Tot pornind de aici, daca recunoastem interconexiunea absoluta a Universului, inclusiv a noastra ca parte din tot ceea ce este, vedem ca suntem de fapt atat “vindecat” cat si “vindecator,” deoarece reprezentam o particula minuscula dintr-o mareata retea de energie infinita, pe deplin creatoare. Si da, cateodata este vorba doar de a-ti aduce aminte cine esti in relatie cu Universul, asa cum iti spusesem inca de la inceputul acestui material.

Raportat la conceptul de Constiinta Universala, Energie Creatoare, Creator, in planul tehnicii Theta Healing® , vindecarea mintii, a trupului si a sufletului  lucreaza astfel: incepe din planul Constiintei Universale, Sursa a tot ceea ce exista, apoi coboara catre celule, de aceea o mai numim si cauzalitate descendenta.

Astfel ca Theta Healing® creeaza intai schimbari la nivel de constiinta individuala-ganduri, emotii, comportamente si apoi schimbarile lucreaza coborand pana la nivelul celulelor si mai departe, catre particulele fizice, subatomice.

 

In procesul de vindecare Theta Healing®, accesam intotdeauna nivelul cel mai inalt al Constiintei Universale. Numim acest proces revenirea la Sursa.

 

Pentru cei interesati de mai multe informatii despre cum anume sunt structurile noastre complet interconectate in retele vaste formand aceasta Constiinta Universala, o minte comuna extinsa spatial dar si temporal prin conexiuni infinite, recomand cu drag  informatiile oferite de renumitul biochimist si autor Rupert Sheldrake in documentarul “Mintea extinsa-dovezi experimentale recente” pe care il poti viziona AICI:

 

linie-gri-curs-baza

 

3. Gandurile, puterea lor si energia

 

Fiecare gand pe care il avem este energie!

 

 

Fiecare gand pe care il avem induce o atractie magnetica in zona energetica a mintii, astfel incat atrage aspecte energetice similare gandului initial creat. Prin gandurile pe care le avem ne creeam viata in totalitatea sa. Orice gand de iubire pe care il avem atrage Iubirea. Orice gand negativ pe care il avem atrage o realitate fizica mai putin placuta.

Iar corpul fizic urmeaza intotdeauna mintea. Asa ca orice tip de boala sau disconfort are ca si sursa principala gandurile negative de multe ori necunoscute in plan constient, sedimentate pe structura unor emotii asociate, distructive.

In acest sens tehnica Theta Healing®este un exceptional instrument de transformare, este o fereastra deschisa catre lumea gandurilor mai putin corect gestionate, si care poate iti este inca putin cunoscuta.

Theta Healing® te ajuta sa devii liber de ganduri negative, subconstiente si emotiile asociate acestora, si, totodata, te ajuta sa devii din ce in ce mai capabil de a afla de unde provin bolile care te afecteaza. Aceasta recunoastere va servi si in viitor  procesului de preventie si iti va aduce schimbarile necesare in viata pentru recuperarea sanatatii si a fericirii, dezvaluindu-ti legatura intre emotiile, gandurile si bolile tale ori situatiile de viata care te preocupa.

Ca si scurt exemplu, pot afirma ca este imposibil ca o persoana sa sufere de diabet fara ca ea sa nu resimta in viata sa, un sentiment de tristete profunda sau ganduri de dezgust puternic fata de o situatie pe care a trait-o.

De asemenea, o persoana care sufera de probleme la ficat este cu siguranta o persoana care resimte furie, frustrare, fata de ea insasi sau de fata de altii, si asa mai departe.

 

linie-gri-curs-baza

 

  4. Realitatea traita-rezultat direct al gandurilor noastre. Cocrearea si liberul arbitru

 

Gandurile noastre creeaza realitatea pe care o traim! Puterea  cuvintelor si a gandurilor noastre de a construi realitatea experimentata a vietii fiecaruia a fost dovedita de studiile ample efectuate de oameni de stiinta  din domenii precum epigenetica, noetica, fizica quantica si neurostiintele creierului uman. Un experiment foarte interesant, pe care va recomand sa il urmariti, este felul in care cuvintele actioneaza asupra structurii apei, desfasurat cu ajutorul studiilor vestitului Masaru Emoto. Gasiti AICI unul dintre experimentele efectuate asupra apei, si veti intelege exact la ce anume ma refer.

Puterea gandurilor tale este infinita, asa este. Insa singura putere exercitata asupra vietii tale, este puterea gandurilor proprii. Singura putere adevarata este puterea TA asupra ta. De aici incepe totul.

 

Tu esti creatorul vietii tale.

 

2-2-4bb

 

Si cu cat esti mai constient de acest aspect, cu atat mai mult poti sa faci schimbarile potrivite pentru sanatatea, fericirea si prosperitatea ta. Si este important sa realizezi ca esti nascut avand liber arbitru. Adica fiecare fiinta este libera in a actiona, in a alege, in cunostinta de cauza, pentru propria persoana, ce si cum simte ca este potrivit pentru viata sa. Nimic nu se intampla din spatiul Constiintei Universale in viata ta, fara exprimarea liberului arbitru al persoanei in cauza.

Tocmai de aceea, aspectul Co-Creatiei propriei vieti este mai mult ca oricand in totalitatea mainilor, gandurilor si alegerilor tale.

Cu alte cuvinte este strict alegerea ta, ce fel de ganduri emiti, pozitive, constructive ori mai putin favorabile tie sau altora, construindu-ti astfel realitatea in acord cu continutul acestora.

Prin Theta Healing®si instrumentele practice aplicate de lucru cu mintea, gandurile subconstiente, nesanatoase, distructive pot fi inlocuite rapid  cu convingeri ce sustin starea de sanatate, bunastare si echilibru pentru persoana in cauza, insa doar prin acordul si permisiunea in prealabil liber exprimate de persoana venita la terapie. Doar asa functioneaza lucrurile in lumea vindecarii cuantice, altfel nu. Daca asteptam ca sa se intample ceva in afara noastra ca sa se produca o schimbare in interiorul nostru, independent de gandurile noastre, cred ca asteptarea poate sa se intinda pe traiectul intregii tale vieti, insa fara un rezultat final favorabil.

Si daca inca te intrebi de ce sa apelezi la aceasta reprogramare a gandurilor tale lasa-ma sa iti raspund si mai simplu: pentru ca fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale.

Mintea constienta cea care este activa, prezenta si acum cand citesti, este mintea rationala si logica ce este folosita mai putin de 10% din zi. Responsabil pentru 90% din gandurile, emotiile si actiunile noastre din fiecare zi este subconstientul. Acesta este “pilotul automat”, care prin totalitatea gandurilor stocate ne conduce viata si ne construieste realitatea pe care o traim fiecare dintre noi

De exemplu, convingerea ca “Sunt incapabil/a sa am succes financiar” nu ar sprijini absolut pe nimeni catre prosperitate, in calatoria sa prin aceasta viata, ci dincontra, ar genera lipsuri si blocaje intru totul. Prin tehnica Theta Healing® am schimba permanent aceasta convingere negativa, limitativa, cu “ Sunt complet capabil/a sa am succes financiar”.

Schimband programele mentale nesanatoase, distructive iti schimbi de fapt viata in toate aspectele care te preocupa.

Este ceea ce defineste in mod direct, pe scurt, procesul de vindecare al tehnicii Theta Healing.

 

linie-gri-curs-baza

 

  5. Geneza prin observare sau efectul de observator

 

Asa cum au demonstrat mai multi oameni de stiinta prin studiile lor, actul de a observa are un efect masurabil asupra comportamentului particulelor sub-atomice.

De ce este acest aspect atat de important pentru noi, cand vorbim de Theta Healing®?

 

Deoarece arata ca:

 

  • suntem cu totii legati, interconectati si nu putem fi complet separati (intr-un mod oarecum misterios, dar empiric fara doar si poate);
  • daca avem un observator (care in cazul nostru este practicianul de Theta Healing®), actiunile particulelor din corpul persoanei careia se aplica terapia Theta Healing® se schimba complet, se imbunatatesc, fata de ce ar fi fost in lipsa sesiunii respective.

 

Geneza prin observare sau efectul de observator a fost demonstrat in faimosul “experiment al celor doua fante” realizat de Thomas Young la inceputul anilor 1800 si apoi reluat de Claus Jonsson in 1961, si din nou, cu ramificatii semnificative, incat dupa 40 de ani, in 2002, a fost votat “cel mai frumos experiment din lume”, de cititorii „Physics World”. De fiecare data, cercetatorii au gasit acelasi rezultat uimitor, incercand deja de zeci de ani sa il aseze intr-o teorie: „simplul act de a fi observat schimba comportamentul particulelor subatomice.”

 

Mai multe despre functionalitatea materiei cuantice si experimentul enuntat mai sus, poti afla chiar de AICI, de la vestitul Doctor animat Quantum

Daca  ar fi sa lamurim cum se produce geneza, schimbarea prin observare  prin intermediul tehnicii Theta Healing®, inainte de toate ar trebui amintita interconectivitatea, legatura eterica, in plan subtil, ce se creeaza intre terapeut, clientul venit la terapie şi Energia Vietii, Constiinta Universala, Forta Creatoare. In acest cadru, intreagul context  de vindecare se ridica deasupra conceptelor de spatiu si timp. Mintea conştienta ne permite sa fim martori ai vindecarii prin formularea de cereri (comenzi), prin intentie, catre mintea subconştienta, care este realitatea fara interventia ego-ului uman.

In mecanica cuantica, actul observarii influenteaza rezultatul final.Theta Healing® implica si este actul observarii in acelasi timp. Arta vizualizarii este bine stapanita de cei care lucreaza in acest domeniu al vindecarilor cuantice, pentru a face posibila participarea la creatie, la geneza vindecarii prin observare.  Atunci cand terapeutul participa ca martor prin vizualizare la procesul vindecarii, se acceseaza deja acel camp de probabilitate al vindecarii, acea suita energetica de ganduri favorabile sanatatii, in aspectele vietii ce necesita vindecare, astfel ca vindecarea ajunge sa aiba loc si in realitatea fizica.

 

linie-gri-curs-baza

 

6. Centrele energetice ale corpului uman

 

Legatura dintre corpul fizic si cel subtil, energetic  este realizata prin intermediul  centrelor energetice ale corpului uman, denumite si chakre (in sanscrita „chakra” inseamna „roata”). Chakrele corpului uman sunt vortexuri (spirale) energetice. Omul comunica cu mediul inconjurator prin intermediul acestor centre energetice. Ele asigura un permanent schimb de energii vitale care au rolul de a mijlocii comunicarea in orice situatie.

 

 

Exista 7 chakre principale prin intermediul carora circula energia (lumina). Ele sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale (din crestetul capului pana la baza coloanei vertebrale – coccis) in punctele principale ale sistemului nervos central (ex: sacral, lombar, toracal, cervical).

Toate simturile, perceptiile si posibilele noastre stari de constientizare pot fi divizate in sapte categorii, fiecare categorie fiind asociata uneia dintre cele sapte chakre. Fiecare chakra reprezinta o anumita zona a corpului nostru, a undelor cerebrale, dimensiunilor, experientelor si starilor noastre de constiinta. Tensiunile care sunt simtite in psihicul nostru sunt simtite si in corpul nostru prin intermediul sistemului de chakre. Invers, tensiunile simtite in corpul nostru sunt experimentate si in psihicul nostru. Chakrele permit sinelor noastre inconstiente si supraconstiente sa comunice cu mintea noastra constienta. Gandurile si emotiile noastre afecteaza in mod direct sistemul de chakre, adica alimentarea noastra cu energie vitala. Practic, gandurile, sentimentele si atitudinile noastre pot sa micsoreze sau chiar sa blocheze complet fluxul de energie al unei chakre catre anumite zone din corp, in functie de gradul de dificultate al obstacolelor din viata si de modul in care facem fata si privim provocarile vietii. De exemplu, daca am fost raniti in mod repetat in relatiile noastre, modul nostru de operare poate sa fie bazat pe convingerea ca “Iubirea inseamna suferinta”, asa ca vom opri energia sau forta vitala catre chakra inimii. Dupa ani traiti in acest tipar nesanatos de obiceiuri mentale, inima nu mai poate sa primeasca energia vitala de care are nevoie. Aceasta deprivare de energie creeaza un flux energetic anormal, care, in timp, poate duce la o afectiune fizica, de exemplu o boala de inima. O buna sanatate a gandurilor, genereaza o functionalitate optima a centrilor nostri energetici, fiind alimentati astfel cu energia vitala de care avem nevoie. Prin tehnica Theta Healing®, comunicarile si descarcarile energetice din spatiul Energiei Creatoare, pentru persoana venita la terapie, se realizeaza prin intermediul  acestor centri energetici. Odata cu schimbarea convingerilor nesanatoase, se instaleaza si o mult mai buna sanatate a chakrelor noastre, eliminandu-se blocajele de la nivelul acestora, activandu-se in totalitate si chiar potentandu-se functionalitatea lor, toate acestea fiind parte din  procesul de vindecare Theta Healing®.

Poate te intrebi daca chiar este nevoie sa cunosti toate aceste detalii pentru ca Theta Healing® sa functioneze si pentru tine. Raspunsul este NU. Am scris acest articol in special pentru cei a caror minte logica si rationala inca se mai indoieste de miracolul vietii ce exista in ei, dar isi doresc un salt in constiinta si o regasire a stralucirii lor interioare si cauta inca multe, multe raspunsuri. Asa ca pentru cei pasionati in continuare de functionalitatea  chakrelor am postat in cele ce urmeaza un documentar foarte interesant si elocvent pentru acest subiect AICI.

 

linie-gri-curs-baza

 

  7. Undele cerebrale

 

Aceasta este si ultima ramura a arborelui ce mentine explicativ bazele stiintifice ale tehnicii Theta Healing®.

Undele Cerebrale, care sunt masurate de un electroencefalograf (sau EEG), reprezinta limbajul creierului. In planul fizic gandul se manifesta sub forma de unde energetice, de vibratii, omul putand emite forme gand de diferite intensitati, dar cele mai folosite sunt:

 

 

sageata-1unde Beta, cu 13-22 cicli pe sec., emise preponderant in activitatea intensa de zi cu zi;

 

sageata-1unde Alfa, cu 8-12 cicli pe sec., emise in stare de reverie sau relaxare (ochi inchisi);

 

sageata-1unde Theta, cu 4-7cicli pe sec., emise in stare meditativa sau de relaxare  profunda, starea fara de ganduri sau a somnului cu vise;

 

sageata-1unde Delta, cu 1-3 cicluri pe sec., pe care le intalnim in general in timpul somnului profund fara vise.

 

 linie-gri-curs-baza

 

Starea cerebrala Theta este starea meditativa a mintii unde s-a dovedit ca poti crea orice si iti poti schimba realitatea instantaneu. Starea Theta a mintii este starea accesata in tehnica Theta Healing®, aceasta fiind o stare cerebrala de vindecare si regenerare, ce iti ofera accesul la capacitatile si resursele umane infinite, intr-o maniera blanda si rapida.

Accesand aceste unde Theta avem acces la aspecte ale fiintei noastre care pana acum cativa ani era privilegiul celor putini care isi dedicau viata evolutiei spirituale sau erau “alesi” sa fie speciali.

Prin Theta Healing®  a devenit posibil sa te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la Sursa nelimitata a vietii, la Supraconstientul Universal, la Energia Creatoare a tot ceea ce este, la Forta suprema, la Divinitate, la Creator. Aduci astfel in viata ta resurse infinite, abilitati si competente neexplorate de tine pana in prezent, in acord deplin cu nevoile tale, dincolo de ce ar fi putut mintea ta constienta sa viseze vreodata ca fiind posibil.

Meditatia prin undele cerebrale Theta induce echilibrarea coerenta a celor doua emisfere cerebrale intr-o stare de unitate totala a creierului, in care cele doua emisfere lucreaza impreuna in armonie si sincronizare. Starea de sincronizare a creierului creeaza conditia optima pentru imbunatatirea performantelor umane si faciliteaza producerea, asa numitelor, experiente de varf.

Mai multe despre acest subiect cat si despre cum anume este posibil ca fiinta umana  sa isi poata creea intreaga viata  prin accesarea undelor  cerebrale poti afla citind aici materialul Undele cerebrale si miracolul vindecarii.

In final, ti-as aminiti ca tehnica Theta Healing® este aprobata, validata  si inregistrata oficial si in Romania de catre forurile competente, in cadrul Terapiei Holografice, cod nr. 66, tehnica fiind descoperita de renumita Vianna Stibal, in USA, inca din anii  90’ cand aceasta s-a vindecat in mod miraculos, instantaneu, de cancer.

De atunci milioane de oameni din peste 152 de tari ale lumii si-au vindecat viata cu ajutorul terapiei Theta Healing®, beneficiind de sesiuni individuale sau de cursuri ThetaHealing®, toate acestea fiindu-ti si tie disponibile, oricand esti pregatit sa iti transformi viata si sa iti traiesti visele.

 

linie-gri-curs-baza

Daca iti place ce citesti te invit sa pasesti in universul cabinetului meu  si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Primul pas catre adevarata performanta pentru mintea, trupul si sufletul tau il poti face chiar astazi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie, sau te poti inscrie la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare integrativa.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. Informatii complete privind tehnica Theta Healing gasesti in rubrica Terapie Theta Healing, cat si navigand in site-ul dedicat acestei tehnici miracol,Theta Life Healing Romania.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

spatiu

spatiu1231spatiuspatiuspatiuspatiuspatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept si pe pagina mea oficiala  Isabela Georgescu, aici facebook-buton si, daca esti deschis/a catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica-te invit cu drag sa accesezi pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page