Psiholog Isabela Georgescu | Ce NU este Theta Healing?

CE NU ESTE THETA HEALING®?

Prin Theta Healing®  NU poti ramane blocat in trecutul tau. Este imposibil sa ramai blocat, asa cum este imposibil sa ramai blocat intr-o stare de reverie ori in somn.

 

2-2-8

 

Prin Theta Healing® NU retraiesti toate emotiile reamintite sau senzatiile, starile la intensitatea si profunzimea din momentul desfasurarii evenimentului emotional, initial. Eventuala reamintire a unui eveniment emotional ce ar reprezenta cauza problemei tale, se realizeaza, disociat, de pe pozitia unui observator din exterior, identic cu situatia in care esti la cinema si urmaresti filmul care ruleza pe ecran. Tu esti in sala, intelegi ce se intampla in poveste, iar filmul ramane pe ecran, in trecut.

 

Theta Healing® NU este control sau manipulare.

Theta Healing® NU este periculoasa.

Theta Healing® NU este o religie, dar respecta toate religiile lumii.

Theta Healing® NU este un masaj.

Theta Healing® NU este o initiere intr-un cult sau sistem.

 

linie-gri-curs-baza

 

In sesiunile Theta Healing® NU intrebuintam :

 

  • device-uri tehnice de biorezonanta sau medicale de nici un fel
  • electroencefalograf ( EEG) pentru monitorizarea undelor cerebrale
  • cristale,uleiuri
  • diverse simboluri.

 

Este important sa se inteleaga ca Theta Healing® este o tehnica dinamica si speciala de meditatie, coaching si vindecare, eliberare mentala, emotionala, fizica si spirituala.

Tin sa mentionez ca in sedinta Theta Healing® se folosesc doar cuvinte, insotite uneori de muzica de relaxare. Poate in numite situatii de descarcare emotionala te voi lua de mana din compasiune si intelegere, insa Theta Healing® NU implica atingerea corpului in alta forma, masaje corporale sau alte comportamente personale.

 

De retinut!

 

Tehnica Theta Healing®, pe care o practic si o descriu in aceste randuri, nu este menita sa interfereze cu tratamentul medicamentos pe care tu il urmezi, nu il substituie si nici nu il suplimenteaza. Daca suferi de o afectiune care necesita tratament de specialitate si atentie din partea medicului tau, nu ezita sa o tratezi cu maxima seriozitate.

 

Este stiut  faptul ca deja milioane de oameni din peste 152 de tari ale lumii si-au vindecat viata cu ajutorul terapiei Theta Healing®, in ultimii 20 de ani, beneficiind de sesiuni individuale sau de cursuri Theta Healing®, toate acestea fiindu-ti si tie disponibile, oricand esti pregatit sa iti transformi viata si sa iti traiesti visele.

 

linie-gri-curs-baza

Daca iti place ce citesti te invit sa pasesti in universul cabinetului meu  si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Primul pas catre adevarata performanta pentru mintea, trupul si sufletul tau il poti face chiar astazi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie, sau te poti inscrie la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare integrativa.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. Informatii complete privind tehnica Theta Healing gasesti in rubrica Terapie Theta Healing, cat si navigand in site-ul dedicat acestei tehnici miracol,Theta Life Healing Romania.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

spatiu

spatiu1231spatiuspatiuspatiuspatiuspatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept si pe pagina mea oficiala  Isabela Georgescu, aici facebook-buton si, daca esti deschis/a catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica-te invit cu drag sa accesezi pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page