Manifestare si Abundenta| Theta Healing cu Isabela Georgescu

untitled-1

Curs Theta Healing®

spatiuMANIFESTARE SI ABUNDENTA

Creeaza Abundenta si bunastare in toate aspectele vietii tale!

spatiuTransforma-ti viata, traieste-ti visele!

spatiu

ABUNDENTA reprezinta natura esentiala a oricarui individ, energie prezenta in oricine. Lipsurile, golurile, nevoile in materie de bani si Prosperitate, percepute de mintea constienta, reprezinta oglinda limitarilor mentale si a blocajelor emotionale interioare. Cu alte cuvinte, o minte saraca creeaza o viata saraca! Oamenii NU au Abundenta pe care si-o doresc deoarece constiinta lor o blocheaza sau o resping! In campul de forta al fiecaruia dintre noi salasluieste energia Abundentei, disponibila fiecaruia dintre noi, intr-o maniera Neconditionata.

Tu ai putea  intreba ce vrea sa insemne asta, cum poate fi tot ceea ce eu am nevoie in interiorul meu … masina, casa, loc de munca? Ei bine, DA, asa este! Banii pe care ii ai sau nu acum, precum si toate formele de Abundenta si Prosperitate, prezente sau lipsa din viata ta, sunt de fapt felul in care mintea ta intelege, interpreteaza si gestioneaza prezenta energiei Abundentei ce exista in tine.

Bunastarea materiala pe care o ai in plan fizic, nivelul tau de trai cu alte cuvinte, este doar simbolul in exterior al bunastarii tale interioare.

Si DA, exista in aceasta lume DESTUL pentru noi toti , astfel incat TOTII sa traim in armonie si bunastare in toate planurile vietii.

 

Asa ca, te invitam la un curs intensiv de 2 zile pentru o viata NOUA, Cursul Theta Healing Manifestare si Abundenta!

Ce este Cursul Theta Healing® Manifestare si Abundenta?

Este un curs puternic si profund de dezvoltare personala, conceput pentru echilibrarea si potentarea Energiei Prosperitatii si Abundentei intregii tale fiinte, fiind un real proces de purificare si transformare mentala, emotionala, fizica si spirituala, astfel incat TU sa devii un creator puternic, de precizie, pentru Bunastarea Vietii tale.

De cefooter-tree sa participi la acest curs?

 

 

 • Daca vrei sa inveti pas cu pas cum sa obtii tot ceea ce iti doresti in aceasta viata.
 • Daca vrei sa reintrii la carma propriei vieti.
 • Daca vrei sa devii un creator puternic si de precizie in toate domeniile vietii.

 

 

Indiferent de situatia cu care te confrunti in prezent, Cursul Theta Healing Manifestare si Abundenta® te ajuta pe deplin sa depasesti toate aspectele pentru care cauti raspunsuri, solutii sau vindecare, transformand Imposibilul in Posibil.

Ce obtii daca vii la Cursul Theta Healing® Manifestare si Abundenta?

Dupa cele 2 zile de curs, pleci acasa cu :

spatiu O tehnica puternica prin care Manifesti in mod accelerat Abundenta si Prosperitatea in viata ta.

spatiu

spatiu  Solutii si Raspunsuri pentru un Viitor Prosper.

spatiu

spatiu  Vindecarea aspectelor ce stateau intre Visele tale si Implinirea lor.

spatiu

spatiu  Armonie si Bunastare interioara.

spatiu

Ce vei face in Cursul Theta Healing® Manifestare si Abundenta?

Iata 9 daruri culese pentru tine din programul Cursului Theta Healing Manifestare si Abundenta:

1Primesti un Program Complet pentru a deveni un Creator Puternic, de precizie, pentru Prosperitatea vietii tale; integrezi importanta gandurilor, cuvintelor si actiunilor tale, importanta de a sti exact ceea ce iti doresti; inveti cum sa manifesti prin Energia Creatiei avand obiective clar definite; descoperi ce poti cere si ce nu poti cere( liber arbitru) si importanta schimbului de energie in Manifestare si Abundenta;

 

2Experimentezi un Chestionar uimitor, ce contine peste 100 de Testari- Lista Abundentei– ce te sprijina sa gasesti marea parte a blocajelor surprinzatoare, adanc ingropate in subconstientul tau, ce stau in acest moment intre tine si visele tale;

 

manifesting-prac-cover

3Inveti printr-o serie de exercitii Theta Healing cum sa eliberezi definitiv, de la toate nivelurile fiintei tale, blocajele pricipale ce te tin departe de bunastarea pe care ti-o doresti;

 

4Intelegi, integrezi si aplici Principiile Universale ale Intentiei si Manifestarii Abundentei si Prosperitatii, astfel incat sa iti manifesti visele in realitatea fizica, intr-o maniera accelerata, in acord cu binele tau suprem.

 

5

Inveti despre Amintirea Viitorului, precognitie (citirea Viitorului) si cum  sa-ti creezi Viitorul din Energia Sursei Vietii, sa faci un plan, cum sa iti setezi intentiile si sa iti urmezi ideile pentru a obtine succes.

 

6Descoperi importanta Binecuvantarii, a Recunostintei si inveti cum sa le practici in mod asumat; Recunostinta serveste la reformarea memoriei celulare a lipsurilor actuale, in propriile structuri.

 

7Vei vindeca aspecte energetice si karmice – Karma de Neam, de saracie, de lipsuri; te vei desprinde de fraiele karmice pentru a activa campul de forta creatoare din tine, unde salasluieste Neconditionat Energia Abundentei.

 

8Vei schimba raportul de Putere dintre Tine si Energia Banilor, in plan transgenerational si istoric, pana la nivel de ADN, pentru a face pace completa cu Energia Prosperitatii in acest plan, in aceasta viata. Atata timp cat  inca „Banii sunt mai puternici decat tine”, intreaga ta Manifestare a Abundentei este compromisa.

 

9Iti reprogramezi mintea astfel incat dobandesti set-up-ul necesar, interior, pentru Bunastrare si Prosperitate.

Cum sunt toate acestea posibile?

In Theta Healing®, Manifestare se axeaza  pe conceptul ca este posibil sa creezi, sa materializezi ceva in lumea fizica, folosind conectarea cu Sursa Vietii, cu Energia Creatoare a Tot Ceea ce este. Ceea ce gandesti si spui, influenteaza direct Manifestarea intr-un fel benefic sau in detrimentul tau. De exemplu, daca spui in mod constant ca esti sarac, atunci asa vei fi. Daca spui si gandesti ca esti prosper financiar, atunci asa vei fi! In unele situatii, setarea unei noi dorinte iti poate provoca sentimente contrare. Te incarci cu entuziasm si energie si, in acelasi timp, pui la indoiala succesul reusitei tale. Iti imaginezi cum va arata viata ta, atunci cand planul propus se va materializa si peste doua minute iti spui: “Nu stiu cum sa fac asta. Nu cred ca o sa mearga. Nu pot. Este imposibil. Sunt doar visuri”. Dialogul interior devine un loc al extremelor. O voce te sustine, alta te dezaproba. Aceasta dualitate este principalul tau  sabotor pentru orice iti propui sa manifesti in viata ta!

null

 

Vestea buna este ca prin metoda Theta Healing pot fi accesate intr-o maniera rapida si eficienta principalele blocaje, astfel incat capacitatile tale de Manifestare sa fie pe deplin potentate si accelerate cu 80-90% fata de situatia cu care te-ai confruntat pana in prezent.

 

In Manifestare :

 

 • Eficacitatea cuvantului este de 30-40%.
 • Eficacitatea vizualizarii este de 50%.
 • Eficacitatea undelor Theta este de 80-90% !

Oricare ar fi dificultatile pe care le vezi in fata ta si oricare ar fi neputintele, golurile sau lipsurile pe care le traiesti acum, o solutie simpla, eficienta, dar si rapida, pentru a te linisti, a-ti transforma viata, pentru a-ti trai visele, este Cursul Theta Healing Manifestare si Abundenta! Te asteptam la acest curs intens sa primesti si TU miracolul transformational al vietii, dandu-ti puterea de a-ti recrea prezentul exact asa cum doresti!

Cand iti doresti ceva cu adevarat, Universul intreg conspira in favoarea ta.

Pentru cine este acest curs?

sageata-1Pentru ORICINE doreste sa isi extinda transformarea dupa Cursul Theta Healing Baza si Avansat.

 

sageata-1Pentru TOTI cei dornici sa devina creatori puternici  si de precizie  a propriilor vieti.

 

sageata-1

Pentru TOTI cei interesati sa dizolve blocajele si limitarile privind Abundenta in viata lor.

 

sageata-1Pentru TINE!

 

 

Conditii prealabile pentru a participa la curs: absolvire Curs Theta Healing de Baza si Avansat.

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

 

 • 23-24 iunie, Bucuresti

 

Cursul dureaza 2 zile, dupa urmatorul program:  sambata si duminica: 10,00-18,00, incluzand 2 pauze de cafea/snacks si masa de pranz.

Locul de desfasurare iti va fi comunicat ulterior prin email, in baza inscrierii tale AICI

Cat costa Cursul Theta Healing® Manifestare si Abundenta?

Optiuni de plata pentru investitia in TINE, pentru Viitorul tau:

DIAMOND

PLATA INTEGRALA EARLY BIRD

A

A

 Curs Theta Healing  

Manifestare si Abundenta

A

440 lei

A

Pentru plata INTEGRALA pana la data de 4 iunie (inclusiv).

aceasta oferta a expirat.

Restul de 70% se va achita în prima zi a cursului.

A

A

PREMIUM

Plata ESALONATA

A

A

 Curs Theta Healing  

Manifestare si Abundenta

A

295 lei

A

Reprezentand AVANSUL de 50% din costul de 590 lei al cursului,

platibil pana la data de 18 iunie (inclusiv).

Restul de 50% se va achita in prima zi a cursului.

A

GOLD

Plata INTEGRALA

A

A

 Curs Theta Healing  

Manifestare si Abundenta

A

590 lei

A

Pentru plata INTEGRALA dupa data de 19 iunie (inclusiv).

aceasta oferta a expirat

Restul de 70% se va achita în prima zi a cursului.

A

A

In costul cursului sunt incluse:

 • cursul celor 2 zile;
 • manualul cursului in limba romana;
 • Certificatul Oficial ca si practician Theta Healing, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
 • refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, in cazul in care se doreste acest lucru;
 • participarea in mod gratuit, post-curs, la sesiunile de lucru organizate cu practicantii Theta Healing;
 • starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

 

Masa de pranz si gustarile din pauzele cursului nu sunt incluse in costuri.

Important!             

                                                                                         

La sfarsitul Cursului Theta Healing Manifestare si Abundenta toti cursantii primesc un CERTIFICAT OFICIAL ca si practician Theta Healing, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare, ce confera dreptul de a fi practician Theta Healing, tehnica Theta Healing fiind aprobata, validata  si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente.
Prin acordul participantului, acesta va fi inscris si pe site-ul oficial www.thetahealing.com si www.thetahealing.ro, ca practician al tehnicii Theta Healing®.

Totodata, dupa curs, cursantilor li se ofera oportunitatea de a se inscrie in Comunitatea Theta Life Healing Romania ce aduce impreuna oameni ce impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata si sunt dornici sa se ajute, sa se sprijine reciproc, in diferite aspecte ale vietii.

Cum platesc?

Costul Cursului Theta Healing Manifestare si Abundenta se plateste in lei, in contul aferent centrului, in baza optiunii de plata alese de tine. 

Informatiile si detaliile bancare necesare platii le vei primi prin e-mail, imediat dupa completarea formularului de inscriere de AICI.  

A

IMPORTANT!

Daca nu primesti mailul de confirmare a inscrierii tale impreuna cu informatiile bancare necesare platii in sectiunea inbox/ primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

Dupa efectuarea platii, te rog sa trimiti pe adresa de e-mail inscrierithetahealing@gmail.com o copie a platii tale.

Inscrierea este considerata a fi completa in baza completarii formularului de inscriere si a confirmarii platii pe adresa de email specificata anterior.

linie-spatiu

Unde ma inscriu?

Inscrierea la Cursul Theta Healing Manifestare si Abundenta se face doar online, completand aici formularul de inscriere

Dupa trimiterea acestuia, vei primi automat un email cu datele necesare platii, in functie de optiunea de plata aleasa de tine.

 

Ultima zi de inscriere in curs este 19 iunie.

 

Inscrierea este considerata a fi completa in baza completarii formularului de inscriere si a confirmarii platii.

Accesul in sala de curs se face doar in baza inregistrarii tale complete.

linie-spatiu

Pentru alte detalii, te rog, foloseste formularul de contact sau trimite un email la adresa contact@isabelageorgescu.com ori suna nr de tel. 0732.493.253.

Mai multe informatii privind modalitatea de plata poti gasi in rubrica „Optiuni de Plata” sau „Cum platesc?” a acestei pagini.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, in colaborare cu Centrul partener Theta Life Healing Romania.

Isabela Georgescu este Instructor certificat international si Coach-terapeut Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog acreditat, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Sustine cursuri Theta Healing de dezvoltare personala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala, peste tot in lume, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat centrul Theta Life Healing Romania ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiulinie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

linie-spatiu

Urmatoarea frontiera decisiva in dezvoltarea umanitatii este explorarea constiintei umane. Aceasta se dezvolta din nevoia de a intelege ce inseamna a fi, a percepe, a experimenta, a dezvolta, a cauta sensuri, a creea. Prin urmare, ceea ce facem noi in cadrul Cursurilor Theta Healing nu este un accesoriu secundar al conditiei umane ci este o actiune de o importanta majora si decisiva in evolutia si stralucirea fiecarui om in parte, cat si a planetei, implicit.

linie-spatiulinie-spatiuIn fiecare om salasluieste un soare, totul e sa-l lasam sa straluceasca!

linie-spatiu