Curs Theta Healing Jocul Vietii cu psiholog Isabela Georgescu

untitled-1

Curs Theta Healing® Jocul Vietii

Ofera-ti o NOUA viata astazi!

spatiuPoti reusi, orice ar fi!

spatiu

„Multi oameni au incercat de-a lungul timpului sa dea o definitie sugestiva vietii. Cei mai multi considera potrivit sa-si imagineze viata ca o lupta, o lupta in care omul este antrenat ca invingator sau invins.” (Florence Skovel Shinn)

 

Prin Cursul Theta Healing® Jocul Vietii, viata ta se transforma din lupta si zbateri, intr-un joc captivant si incitant, pe care alegi sa il joci cu bucurie si entuziasm, un joc unde nu exista pierzatori sau invinsi, ci doar extazul vietii, armonie, iubire, prosperitate si evolutie, in toate aspectele.

spatiuEsti gata sa realizezi cel mai mare salt in aventura vietii tale? Atunci Cursul Theta Healing® Jocul Vietii este pentru tine!

Ce este Cursul Theta Healing® Jocul Vietii?

Este un program puternic  de dezvoltare personala si profesionala, ce te reimputerniceste si te pregateste pas cu pas pentru a-ti duce viata la un nivel superior de BUCURIE, SUCCES si REUSITA.

 

 

 

898574956Este un curs pentru PROGRESUL tau accelerat ce iti ofera:

 

bifa-turqoiseO programa completa si structurata pentru restartarea  intregii tale vieti;

 

 

bifa-turqoiseReprogramarea a cel putin 320 de convingeri esentiale pentru reusita ta;

 


bifa-turqoiseDescarcarea  a peste 200 de sentimente  pentru SUCCESUL si ENTUZIASMUL vietii.

spatiu

spatiu

„Este un curs pe care il recomand cu tot sufletul, acest program reprezentand pentru mine atat un mastermind al bucuriei cat si un punct de inceput a ceea ce sunt astazi. Este cursul care m-a transformat intr-o jucatoare de succes a vietii.”  (Isabela Georgescu, Trainer international Theta Healing)

spatiu

Cand iti doresti ceva cu adevarat, Universul intreg conspira in favoarea ta!

Ce obtii daca vii la Cursul Theta Healing® Jocul Vietii?

Dupa cele 3 zile de curs, pleci acasa cu :

Depasirea constiintei de lupta, zbatere, neputinta, blocaj si suferinta a vietii.

Iesirea din zona de stagnare a vietii si avansarea catre nivele superioare de evolutie in plan profesional si personal.

Potentarea energiei Abundentei in viata ta.

84609

Reconditionarea bucuriei de viata.

Claritate pentru parcursul tau profesional, set-up potrivit pentru avansarea ta in cariera si cresterea afacerilor tale.

Un nou TU performant, traind cu entuziam frumusetea acestui joc, numit VIATA.

Ce vei face in Cursul Theta Healing® Jocul Vietii?

Cursul Theta Healing® Jocul Vietii este programul prin care te eliberezi  de trecut, recreezi realitatea prezentului si construiesti viitorul pe care ti-l doresti, lucrand cu Piramida Succesului si deblocand treptat fiecare din cele 7 trepte ale acestei piramide, si anume:

spatiu

1Te eliberezi de PARINTI si persoane ce au avut un impact major asupra cresterii si evolutiei tale; devii liber/a de obligatii, in mare parte inconstiente, fata de acestia, dizolvi asteptarile, dezamagirile si temerile familiei si treci de la modelul” trebuie sa faci ceea ce ti se spune/ trebuie sa ma sacrific pentru parintii mei/ depind de parintii mei/ de altii” la „a sti cum sa iti creezi si sa iti traiesti liber/a propria viata”.

 

 

2Te eliberezi de DRAMA in care te-ai lasat prins/a de trecut. “Divortezi” de relatiile din trecut ce nu iti mai servesc si dizolvi toate atasamentele energetice fata de esecurile traite, locurile de munca si afacerile din trecut. In general, nerezolvarea acestor aspecte perpetueaza propria victimizare, te „stoarce”de energie si resurse, impiedicandu-te sa manifesti ceea ce iti doresti in prezent.

 

3Reconstruiesti propria perceptie fata de ceea ce crede LUMEA despre tine si inveti cum sa fii acceptat/a de catre SOCIETATE. Intreaba-te, atunci cand te hotarasti sa iti urmezi visele, ce ar spune lumea? Vor fi fericiti oamenii pentru tine sau te vor dezaproba? In incercarea ta de a avea succes PERCEPTIA societatii la adresa ta poate fi unul din gigantii tai sabotori, intreaga ta mobilizare si siguranta fiind destabilizata.

 

 

4Te eliberezi de presiunea de GRUP- colegi, prieteni- devenind de neatins la atacuri, blamari, invidii, gelozii, concurenta sau competitie si impenetrabil la emotiile negative ale celorlalti, oferindu-ti astfel un context prietenos si confortabil al vietii, in care sa te bucuri de sprijinul si sustinerea celor din jurul tau, din spatiul Iubirii.

 

 

5Inveti cum sa primesti ABUNDENTA infinita pe care Universul are sa ti-o ofere, eliberandu-te din zona de confort financiara in care stagnezi, integrand cum anume sa atragi mai multi clienti in afacerea pe care o desfasori si cum sa eliberezi conditionarile, limitarile legate de munca, bani, vanzari si clienti.

 

 

T6e pregatesti pentru SUCCES- reconditionezi toate aspectele ce te opresc in a-ti utiliza puterea reala la maxim, capeti claritate pentru parcursul tau profesional, te deschizi in fata oportunitatilor vietii, dizolvi perfectionismul distructiv, elimini procrastinarea- amanarea sistematica- iti cresti motivatia, imbunatatesti capacitatea de a lua decizii si iti redefinesti eficienta si randamentul in ceea ce ti-ai propus, astfel incat sa traiesti frumos si in bunastare aceasta aventura a vietii.

 

 

7Iti recreezi VIZIUNEA asupra vietii din perspectiva Timpului tau Divin si prin rememorarea Viitorului; inveti sa alegi si sa traiesti constient, nu pe pilot automat, rulat de societate si limitari; experimentezi cel mai puternic exercitiu de manifestare in grup pentru visele si succesul tau.

 

 

Te invitam la acest curs intensiv ce te ajuta sa redevii conducatorul propriei tale vieti!

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

  • 27-28-29 octombrie 2017, Bucuresti

 

Cursul dureaza 3 zile, dupa urmatorul program:

 

  • vineri : 17,00- 21,00, incluzand o pauza de 15 minute;
  • sambata si duminica: 10,00-18,00, incluzand 2 pauze de cafea/snacks si masa de pranz.

linie-spatiuLocul de desfasurare iti va fi comunicat ulterior prin email, in baza inscrierii tale AICI

Pentru a afla calendarul complet al cursurilor din orasul tau acceseaza rubrica CALENDAR a site-ului .

Cat costa Cursul Theta Healing® Jocul Vietii?

Optiuni de plata pentru investitia in TINE, pentru Viitorul tau:

OFERTA !

910 lei

 910 lei

710 lei

910 lei

Curs Theta Healing®

JOCUL VIETII

 +

1 LUNA  

Consultanta si Terapie!*

+

20% Reducere la

evenimente de vindecare ThetaHealing**

A

 

In pret sunt incluse:

  • cursul celor 3 zile;
  • manualul cursului in limba romana;
  • Certificatul Oficial ca si practician Theta Healing, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
  • refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, in cazul in care se doreste acest lucru;
  • starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

 

Masa de pranz si gustarile din pauzele cursului nu sunt incluse in costuri.

Important!           

                                                                             

La sfarsitul Cursului Theta Healing Jocul Vietii toti cursantii primesc un CERTIFICAT OFICIAL ca si practician Theta Healing, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare, ce confera dreptul de a fi practician Theta Healing, tehnica Theta Healing fiind aprobata, validata  si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente.
Prin acordul participantului, acesta va fi inscris si pe site-ul oficial www.thetahealing.com si www.thetahealing.ro, ca practician al tehnicii Theta Healing®.

Cum platesc?

Costul Cursului Theta Healing Jocul Vietii, se plateste in lei, in contul aferent centrului, astfel:
linie-spatiu

Avansul de 25% pentru rezervarea locului se va plati cu minim 1 saptamana inainte de data cursului, iar restul de 75% se va achita in prima zi a cursului, cand vei primi si documentele fiscale aferente platii integrale.

spatiu87583460

linie-spatiu

linie-spatiuInformatiile suplimentare si detaliile bancare necesare platii avansului le vei primi prin e-mail, dupa completarea formularului de inscriere de aici,

linie-spatiu

Unde ma inscriu?

Inscrierea la Cursul Theta Healing Jocul Vietii se face doar online, complatand acest formular de inscriere.

Dupa trimiterea formularului de inscriere, vei primi un email cu datele necesare platii avansului de 25%.

Inscrierea este considerata a fi completa in baza completarii formularului de inscriere si a confirmarii platii avansului. 

Accesul in sala de curs se face doar in baza inregistrarii tale complete.linie-spatiuPentru alte detalii, te rog, foloseste formularul de contact sau trimite un email la adresa contact@isabelageorgescu.com ori suna nr de tel. 0732.493.253.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, in colaborare cu Centrul partener Theta Life Healing Romania.

 

Isabela Georgescu este Instructor certificat international si Coach-terapeut Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog acreditat, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Sustine cursuri Theta Healing de dezvoltare personala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala, peste tot in lume, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat centrul Theta Life Healing Romania ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiulinie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

linie-spatiu

Urmatoarea frontiera decisiva in dezvoltarea umanitatii este explorarea constiintei umane. Aceasta se dezvolta din nevoia de a intelege ce inseamna a fi, a percepe, a experimenta, a dezvolta, a cauta sensuri, a creea. Prin urmare, ceea ce facem noi in cadrul Cursurilor Theta Healing nu este un accesoriu secundar al conditiei umane ci este o actiune de o importanta majora si decisiva in evolutia si stralucirea fiecarui om in parte, cat si a planetei, implicit.

linie-spatiulinie-spatiuIn fiecare om salasluieste un soare, totul e sa-l lasam sa straluceasca!

linie-spatiu