Preturi Sesiuni - Isabela Georgescu

Preturi Sesiuni

Daca ai nevoie de:

 

sageata-albastraSprijin psihologic pentru tratarea afectiunilor care te preocupa sau pentru imbunatatirea aspectelor relationale,

 

sageata-albastraSuport specializat pentru eliberarea si vindecarea ta emotionala, mentala, fizica si spirituala,

 

sageata-albastraCoaching pentru dezvoltarea ta personala si profesionala /pentru maximizarea performantelor tale,

 

sageata-albastraRedesignul vietii tale astfel incat sa obtii succesul, relatiile, sanatatea, prosperitatea si fericirea la care visezi,

 

atunci citesti randurile potrivite pentru tine!

 

Iata, in continuare, toate detaliile de care ai nevoie privind costurile sedintelor tale individuale:

 

 

OPTIUNI DE PLATA 

spatiu

SESIUNE INDIVIDUALA
DURATA
COST /SESIUNE
PROGRAM TERAPIE DE DURATA
Psihodiagnostic si Evaluare Clinica
60 minute
170 lei**
-
Consultanta si Terapie Psihologica
60 minute
170 lei**
4 sedinte- 600 lei***
Terapie ThetaHealing
60 minute
170 lei**
4 sedinte- 600 lei***
Terapie prin Hipnoza
90 minute
250 lei
-
Regresii in Vieti Anterioare
90 minute
250 lei
-

 

 

 

**Valabil atat pentru sesiunile desfasurate in cabinet cat si pentru cele sustinute in varianta skype .

 

***Optiunile de plata pentru programele de terapie de durata sunt valabile pentru pachetele de cate 4 sesiuni consecutive, onorate pe parcursul a maxim 5 saptamani.

 

Costul aferent unui pachet de 4 sesiuni se plateste astfel: 50% in prima sedinta si 50% la a 2-a sedinta din pachetul celor 4 sesiuni individuale.

 

Sedintele individuale, indiferent de optiunea de plata, se achita in lei, la cabinet sau prin transfer bancar, in contul aferent centrului.

 

shutterstock_13815711-e1444743952106-1600x500

 

 

Pentru programare, cel mai simplu ar fi sa completezi formularul prezent pe aceasta pagina. Alta varianta ar mai fi sa ma contactezi la numarul de tel. 0732.493.253 ori prin email la adresa contact@isabelageorgescu.com

 

Ulterior vei primi toate detaliile necesare participarii la sedinta de terapie.

 

Cabinetul este in Piata Muncii, ca si punct de reper. Pentru cei care locuiesc in alte orase sedinta se poate desfasura si prin intermediul skype.

 

linie-gri-curs-baza

 

Important! 

 

„Suntem ceea ce facem in mod repetat. Excelenta asadar nu este o actiune, ci un obicei.” (Aristotel)

 

De aceea, te rog, sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

 

  • Respecta punctualitatea programarilor. Intarzierile nu se recupereaza.
  • In cazul in care nu poti onora o sedinta de terapie deja programata, este necesar sa ne anunti cu 24 de ore inainte, pentru anulare sau reprogramare.

 

Daca anunti anularea/ reprogramarea sau neprezentarea la o sedinta in aceeiasi zi in care ai deja programarea stabilita, vei achita costul sedintei integral. De ce?

 

 

Din 3 motive:

 

1. Vreau sa lucrez doar cu persoane hotarate si determinate sa faca schimbari in viata lor;

2. Terapia functioneza doar pentru persoanele serioase, care isi asuma responsabilitatea pentru schimbarile pe care si le doresc in viata lor;

3. In ora respectiva o alta persoana ar putea beneficia de ajutorul meu. Suntem astfel 2 persoane ce resimtim consecintele alegerilor tale.

 

Tocmai de aceea, te incurajez sa aduci in discutie orice preferinta legata de timpul de lucru, zi sau ora preferata pentru terapie.

 

 

 

 

 

sageata-albastraPentru programari poti suna la numarul prezent pe site, de luni pana sambata intre orele 10.00 si 20.00.

 

Numarul de telefon este doar pentru a-ti face programare sau pentru a cere detalii legate de evenimentele centrului. Consultatiile se ofera doar in cabinet, in urma unei programari, nu telefonic.

 

sageata-albastra

Nu se admit programarile facute in numele sau pentru o alta persoana, decat daca este vorba de un minor si este copilul tau.

 

Iti multumesc si te invit cu drag sa pasesti in universul cabinetului meu, sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

TU detii cheia principala a vindecarii, a schimbarii, a imbunatatirii si a cresterii vietii tale catre ceea ce iti doresti. Vei reusi intru totul DOAR daca esti dispus(a) sa te implici in totalitate, esti responsabil(a) si iti asumi cu seriozitate demersul terapeutic catre schimbarea pe care ti-o doresti.

 

Singura persoana care poate vreodata sa-ti schimbe viata esti doar TU insuti.

Eu sunt aici sa iti arat maniera cea mai simpla, sigura, rapida, blanda si eficienta.

 

linie-gri-curs-baza

 

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand formularul de programare al site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

 

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

 

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiu

spatiuDaca vrei sa pastram legatura te astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

PROGRAMARE

SESIUNE INDIVIDUALA

0732.493.253

ULTIMELE ARTICOLE