Curs Theta Healing Jocul Vietii cu psiholog Isabela Georgescu

 Theta Healing Jocul Vietii

spatiu-text

15-17 aprilie 2022, Online

„Multi oameni au incercat de-a lungul timpului sa dea o definitie sugestiva vietii. Cei mai multi considera potrivit sa-si imagineze viata ca o lupta, o lupta in care omul este antrenat ca invingator sau invins.” (Florence Skovel Shinn)

 

Prin Cursul Theta Healing® Jocul Vietii, viata ta se transforma din lupta si zbateri, intr-un joc captivant si incitant, pe care alegi sa il joci cu bucurie si entuziasm, un joc unde nu exista pierzatori sau invinsi, ci doar extazul vietii, armonie, iubire, prosperitate si evolutie, in toate aspectele.  

 

Cursul Theta Healing Jocul Vietii  este un program puternic  de dezvoltare personala si profesionala, ce te reimputerniceste si te pregateste pas cu pas pentru a-ti duce viata la un nivel superior de BUCURIE, SUCCES si REUSITA.

Este un curs pentru PROGRESUL tau accelerat ce iti ofera:

 

  O programa completa si structurata pentru restartarea  intregii tale vieti;

 

 

Reprogramarea a cel putin 320 de convingeri esentiale pentru reusita ta;

 


Descarcarea  a peste 200 de sentimente  pentru SUCCESUL si ENTUZIASMUL vietii.

spatiuspatiu“Este un curs pe care il recomand cu tot sufletul, acest program reprezentand pentru mine atat un mastermind al bucuriei cat si un punct de inceput a ceea ce sunt astazi. Este cursul care m-a transformat intr-o jucatoare de succes a vietii.”  (Isabela Georgescu,  Master Trainer Theta Healing)

 

Diferit ca abordare de restul cursurilor Theta, acest seminar a fost dezvoltat de Vianna Stibal impreuna cu Hiro Miyazaki, un om de afaceri de succes din Japonia. Pornind de la experienta sa de 17 ani din industria financiara, el a realizat acest curs ca un seminar specific pentru a creste performanta profesionala. 

Totodata, prin cursul Jocul Vietii, Hiro a reusit sa creasca tehnica ThetaHealing in Japonia cu 900% in doar 2 ani si a facut ca aceasta sa capete recunoastere publica si respectul japonezilor, la acest moment fiind o practica terapeutica extinsa in spitalele lor.

Chiar si institutul Viannei Stibal s-a schimbat radical dupa aparitia cursului transformational  Jocul Vietii, crescand cu 35%, conform propriilor ei afirmatii.

Esti gata sa realizezi cel mai mare salt in aventura vietii tale?

Ce obtii daca vii la Cursul Theta Healing® Jocul Vietii?

Depasirea constiintei de lupta, zbatere, neputinta, blocaj si suferinta a vietii.

Iesirea din zona de stagnare a vietii si avansarea catre nivele superioare de evolutie in plan profesional si personal.

Potentarea energiei Abundentei in viata ta.

Reconditionarea bucuriei de viata.

Claritate pentru parcursul tau profesional, set-up potrivit pentru avansarea ta in cariera si cresterea afacerilor tale.

Un nou TU performant, traind cu entuziam frumusetea acestui joc, numit VIATA.

Ce vei face in Cursul Theta Healing® Jocul Vietii?

Cursul Theta Healing® Jocul Vietii este programul prin care te eliberezi  de trecut, recreezi realitatea prezentului si construiesti viitorul pe care ti-l doresti,

lucrand cu Piramida Succesului si deblocand treptat fiecare din cele 7 trepte ale acestei piramide, si anume:

spatiu

  Te eliberezi de PARINTI si persoane ce au avut un impact major asupra cresterii si evolutiei tale; devii liber/a de obligatii, in mare parte inconstiente, fata de acestia, dizolvi asteptarile, dezamagirile si temerile familiei si treci de la modelul” trebuie sa faci ceea ce ti se spune/trebuie sa ma sacrific pentru parintii mei/depind de parintii mei/de altii” la „a sti cum sa iti creezi si sa iti traiesti liber/a propria viata”.

 

 

  Te eliberezi de DRAMA in care te-ai lasat prins/a in trecut. “Divortezi” de relatiile din trecut ce nu iti mai servesc si dizolvi toate atasamentele energetice fata de esecurile traite, locurile de munca si afacerile din trecut. In general, nerezolvarea acestor aspecte perpetueaza propria victimizare, te „stoarce”de energie si resurse, impiedicandu-te sa manifesti ceea ce iti doresti in prezent.

 

  Reconstruiesti propria perceptie fata de ceea ce crede LUMEA despre tine si inveti cum sa fii acceptat/a de catre SOCIETATE. Intreaba-te, atunci cand te hotarasti sa iti urmezi visele, ce ar spune lumea? Vor fi fericiti oamenii pentru tine sau te vor dezaproba? In incercarea ta de a avea succes PERCEPTIA societatii la adresa ta poate fi unul din gigantii tai sabotori, intreaga ta mobilizare si siguranta fiind destabilizata.

 

 

  Te eliberezi de presiunea de GRUP-colegi, prieteni-devenind de neatins la atacuri, blamari, invidii, gelozii, concurenta sau competitie si impenetrabil la emotiile negative ale celorlalti, oferindu-ti astfel un context prietenos si confortabil al vietii, in care sa te bucuri de sprijinul si sustinerea celor din jurul tau, din spatiul Iubirii.

 

 

  Inveti cum sa primesti ABUNDENTA infinita pe care Universul are sa ti-o ofere, eliberandu-te din zona de confort financiara in care stagnezi, integrand cum anume sa atragi mai multi clienti in afacerea pe care o desfasori si cum sa eliberezi conditionarile, limitarile legate de munca, bani, vanzari si clienti.

 

 

  Te pregatesti pentru SUCCES-reconditionezi toate aspectele ce te opresc in a-ti utiliza puterea reala la maxim, capeti claritate pentru parcursul tau profesional, te deschizi in fata oportunitatilor vietii, dizolvi perfectionismul distructiv, elimini procrastinarea-amanarea sistematica-iti cresti motivatia, imbunatatesti capacitatea de a lua decizii si iti redefinesti eficienta si randamentul in ceea ce ti-ai propus, astfel incat sa traiesti frumos si in bunastare aceasta aventura a vietii.

 

 

  Iti recreezi VIZIUNEA asupra vietii din perspectiva Timpului tau Divin si prin rememorarea Viitorului; inveti sa alegi si sa traiesti constient, nu pe pilot automat, rulat de societate si limitari; experimentezi cel mai puternic exercitiu de manifestare in grup pentru visele si succesul tau.

Un curs intensiv ce te ajuta sa redevii conducatorul propriei tale vieti!

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

15-17 aprilie 2022, Online

 

Cursul dureaza 3 zile, dupa urmatorul program:

 

  • vineri: 17,00- 21,00, incluzand o pauza de 20 minute;
  • sambata si duminica: 10,00-18,30, incluzand 2 pauze de cafea/snacks si masa de pranz.

 

linie-spatiuDetaliile si linkul de acces in curs iti vor fi comunicate ulterior prin email, in baza inscrierii tale AICI.

mailtimers.com

Cat costa Cursul Theta Healing® Jocul Vietii?

DISCOUNT 50%

OPTIUNE SPECIALA

A

778 lei

+

1340 lei

 

670 lei

A

Theta Healing

Curs Jocul Vietii, Online

pana in ziua cursului.

15-17 aprilie 2022

 

Valabil pentru plata pana pe 16 martie 2022.

pana in ziua cursului.

+

Locurile pentru acest format de curs sunt limitate

si se vor ocupa in ordinea platilor, nu a inscrierilor.

Cum platesc?

PASUL 1  » Completezi FORMULARUL DE INSCRIEREi in curs prezent pe aceasta pagina.

 

PASUL 2  » Deschizi mailul ce contine confirmarea inregistrarii tale in curs si detaliile necesare finalizarii platii.

 

PASUL 3  »  Efectuezi plata.

  • Plata securizata prin card.

 

 

 

IMPORTANT!

Dupa ce completezi inscrierea in curs, vei primi in mod automat pe email confirmarea inscrierii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

 

linie-spatiu

In cost sunt incluse:

spatiu

  • cursul celor 3 zile;
  • manualul cursului in limba romana;
  • Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing Game of Life, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
  • refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, in cazul in care se doreste acest lucru;
  • accesul in mod gratuit, post-curs, la serile lunare de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners;
  • starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu,  Master Trainer certificat international si Coach-terapeut Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog acreditat, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de dezvoltare personala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala, peste tot in lume, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

 

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.linie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

linie-spatiu

Urmatoarea frontiera decisiva in dezvoltarea umanitatii este explorarea constiintei umane. Aceasta se dezvolta din nevoia de a intelege ce inseamna a fi, a percepe, a experimenta, a dezvolta, a cauta sensuri, a creea. Prin urmare, ceea ce facem noi in cadrul Cursurilor Theta Healing nu este un accesoriu secundar al conditiei umane ci este o actiune de o importanta majora si decisiva in evolutia si stralucirea fiecarui om in parte, cat si a planetei, implicit.

linie-spatiulinie-spatiuIn fiecare om salasluieste un soare, totul e sa-l lasam sa straluceasca!

linie-spatiu

You cannot copy content of this page