Iubirea si Acceptarea - Isabela Georgescu

IUBIREA si ACCEPTAREA

Pentru a fi capabil/ă să iubești necondiționat, se impune starea completă fără judecată și aceasta este Acceptarea.

Orice formă de judecată este o expresie a fricii ori a limitării, bazată pe energiile karmice și ciclurile sufletești ale trecutului. Pentru că îți este imposibil să fii fericit/fericită când îți este teamă, și, de asemenea, îți este dificil să trezești fericire în ceilalți când ție îți este frică.

Orice reacție emoțională și disconfort interior față de alții sau propria ta persoană, reprezintă de fapt emoțiile tale nerezolvate. Sunt lecțiile tale pentru a te ajuta să atingi Acceptarea deplină, pe această etapă de viață. Și măiestrirea acestei virtuți este parte din Scopul Vieții multora dintre noi.

 

Auzim peste tot, destul de des: “Dacă mă iubești, mă accepți așa cum sunt”.

 

Însă, nici Acceptarea, nici Iubirea adevărată nu implică suferința sau sacrificiul celuilalt. Doar subconștientul nostru ne dictează alegeri și comportamente nesănătoase în baza limitărilor ce ne rulează.

În general, oamenii confundă Acceptarea cu pasivitatea sau stagnarea, însă, adevarata Acceptare determină intrinsec angajarea participativă la viață, indiferent de circumstanțele acesteia, dintr-un spațiu al echilibrului emoțional și al preocupării pentru binele comun. “A fi acceptat/ă așa cum ești” nu înseamnă nepăsare față de aproapele nostru, nu înseamnă a nu mai fi preocupat/ă de calitatea propriei contribuții pe mai departe în relație sau la viața în sine. Energia Acceptării adevărate trezește în oameni deschidere către evoluție, nu stagnare sau indiferență. Acceptarea vine să mute focusul de pe ruminația dualității – în a determina ce este bun și ce este “rău”- pe soluții, astfel încât situațiile să își găsească rezolvare mult mai rapid și mult mai armonios. Acceptarea prin Iubire, anulează orice formă de suprimare, dominarea a celuilalt, de manipulare, control sau sacrificiu al acestuia, Acceptarea fiind nivelul eliberat de conflicte și opoziții.

De asemenea, mulți oameni trăiesc cu teama  Acceptarea celorlalți înseamnă renunțarea la sine sau la propriile valori.

Însăadevărata acceptare nu va fi vreodată în conflict cu principiile de viață construite din și prin iubire necondiționată de sine, semeni și tot ceea ce este. Așa la acest punct este necesară analiza propriilor principii în baza cărora ne ghidăm viața.

Sunt acestea expresii ale iubirii de sine și pentru ceilalți? Sau sunt născute din frică, judecată sau critică?

Sunt acestea alegeri în forma libertății opțiunilor, dincolo de a fi doar concepte moralizatoare?

Principiile noastre de viață îngrădesc libertatea celorlalți?

Sunt principii rigide sau lasă loc opțiunilor alternative, schimbărilor ce apar odată cu fluxul vieții și al evoluției?

Acceptarea nu “simte” să ia poziție, nu impune, nu se răzbună, nu plătește înapoi, nu “repară”, nu atrage negarea și nu aplică principiul judecății. Acceptarea observă și acceptă limitele existenței umane și contextele acestei lumi, fără a se dezechilibra, în timp ce participă și contribuie semnificativ la progresul acestei vieți.

Acceptarea aplică principiul iertării, se bazează pe compasiune și pe o stare de bine interioară, interpersonală, socială, ce își are sursa complet în noi înșine, conectați conștienți cu esența noastră divină, ca parte din unitatea Creației.

De multe ori, lipsa Acceptării în Iubire este menținută și recreată automat doar pentru că subconștientul nostru rulează în baza unor tipare limitative precum “Iubirea înseamnă suferință”, “Iubirea înseamnă sacrificiu“ ori “Mi-e frică să iubesc prea mult” sau “Toți bărbații înșală/ Toate femeile înșală” și lista ar putea continua.. Iar apelul “acceptă-mă așa cum sunt, dacă mă iubești” este un apel pierdut. De ce? Pentru că energia suferinței, a sacrificiului asociată programelor subconștiente de iubire vor genera oricum o realitate relațională dizarmonioasă și neîmplinitoare pentru tine. Și, într-un astfel de context, cum vei putea să te simți vreodată pe deplin acceptat/ă ? Energia acceptării nu se intersectează cu vreo formă de durere ori nefericire.

Ce poți face pe mai departe?

Pentru început, observăți gândurile, comportamentele; conștientizează cum anume te sabotezi singur/ă. Renunță la a suferi pentru felul cum aleg alții  trăiască. Scufundă-te în Acceptare necondiționată ori de câte ori simți că ești în dezechilibru. Să îmbrățișezi căile altora ca fiind propria lor călătorie și să reziști tentației de a-i judeca, atunci când nu acționează așa cum crezi tu că “ar trebui” sau de a face ceea ce crezi tu că este drept și cel mai bine pentru tine, este una din lecțiile cele mai provocatoare pentru ființa umană.

Prin abandonarea dorinței conștiente sau inconștiente de a-i schimba și controla pe ceilalți, apare o libertate imensă de a nu mai fi controlabil de opiniile, pricipiile și aprobarea celorlați.

Și acesta este un început al libertății sinelui fiecăruia dintre noi, un pas important în conectarea noastră cu resursele infinite pe care Universul le are pregătite pentru împlinirea si bunăstarea fiecăruia dintre noi.

Și cum POȚI face tu acest lucru, mai exact?

Te invit într-o frumoasă călătorie prin care să pășești în lumina ce se află în interiorul tău – călătoria Theta Healing – proces ce are la bază metode dinamice de meditație și transformare personală, prin conectare conștientă cu esența a ceea ce ești. O călătorie spre sine în care înveți cum să:

  • IDENTIFICI și ELIBEREZI convingeri limitative de la nivelul subconștientului,
  • VINDECI rănile și emoțiile distructive,
  • Deblochezi PUTEREA personală = capacități, resurse interioare nelimitate, pentru a le folosi în viață de zi cu zi.

 

Dacă ești pregătit/ă pentru noi începuturi, detalii complete găsești aici:

Și Tu Poți Reuși, Orice Ar Fi! 

 

 

 

 

 

 

Isabela Georgescu 

Psiholog, Master Trainer & Coach Theta Healing

TE-AR PUTEA INTERESA:

mic logo

Detalii următorul

curs buton
Vindecare si Transformare | Reprogramarea subconstientului | Theta Healing | Psih. Isabela Georgescu

👉 Cum poți REUȘI ORICE ar fi, în întreaga ta viață? #Relații Armonioase, #Prosperitate #Financiară, Succes #Profesional, #Sănătate Optimă, nivel crescut de #Energie → IDENTIFICI și ELIBEREZI gândurile limitative de la nivelul subconștientului, → VINDECI rănile și emoțiile distructive, → Deblochezi PUTEREA personală = capacități, resurse interioare nelimitate, pentru a le folosi în viața de zi cu zi. . ❓ Cum poți face toate acestea cu ușurință? Te invit să descoperi Theta Healing, cea mai puternică tehnică de transformare cuantică a minții și de vindecare a emoțiilor tale! 🌐 15-17 februarie 2019, București ~ Theta Healing ~ Bază ❗️ [DISCOUNT 20%] în următoarele zile. 3 zile în care dobândești răspunsuri clare și soluții practice, astfel încât să dai viață și celor mai îndrăznețe vise! . Mai multe detalii găsești aici: https://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ _____________________ #TransformaImposibilulInPosibil #PotiReusiOriceArFi

Posted by Isabela Georgescu on Sunday, January 13, 2019

Mai Multe

sesiuni buton